Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Kayseri'nin Yeniköy Mahallesi'nde önemli seçmen kitlesine sahip Dilek Fidan muhtarlık için adaylığını açıkladı. Fidan, mahalledeki birçok eksikliği gidermek için çaba göstereceğini ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte muhtar adayları da sahada boy göstermeye başladı. Bu kapsamda Yeniköy mahallesinde büyük bir seçmen kitlesine sahip olan gazeteci Dilek Fidan, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olduğunu belirtti.

Fidan, ‘Gençliğin enerjisi gazeteciliğin tecrübesi ile şimdi Yeniköy için değişim zamanı’ diyerek ayrıca sosyal sorumluluk projesi kapsamında da mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere yardımların yapıldığını ve kadınların ev ekonomisine katkıda bulunmaları için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını vurguladı.

Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Genç kadrosuyla yola çıktığını söyleyen Fidan, mahallede birçok eksikliğin olduğunu dile getirerek muhtar seçilmesi durumunda bu eksiklikleri gerek belediye gerekse valilikle koordineli bir şekilde yapma gayretinde olacağını söyledi.

Fidan, muhtar seçilmesi durumunda mahallede birçok eksikliği gidermeyi hedeflediğini ifade etti.

Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Bunlar arasında özellikle sosyal yaşam merkezlerinin artırılması, sıfır atık projesi, başıboş sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar, ulaşımda otobüs seferlerinin düzenlenmesi ve mahalle içerisinde bulunan Manolya parkının düzenlenerek daha aktif hale getirilmesi bulunmaktadır.

Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yeniköy mahallesinde bir yıl önce 4 gönüllü kadın arkadaşlarının imkanlarıyla Krizantemlife Yaşam Atölyesi'ni açtıklarını hatırlatan Fidan burada da önemli işlere imza attıklarını söyledi. İhtiyaç sahibi ailelere gerekli yardımların yapıldığını ayrıca kadınların ev ekonomisine katkıda bulunmaları için çeşitli faaliyetlerinde olduğunu hatırlatan Fidan,  çocuklar için de çeşitli aktivitelerde bulunduklarını da söyledi.

Ayrıca gençlerin sosyal yaşamlarının daha aktif hale gelmeleri için kütüphane, spor salonları gibi ihtiyaçların karşılanması için çaba sarf edileceğini belirten Fidan, mahallede kaza riski yüksek olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılması için yetkili mercilerle diyalog halinde olacaklarını ifade etti.

Ev hanımları için de çeşitli projeler üreteceklerini söyleyen Fidan, her aile ve esnaf ile daima irtibat halinde olacaklarını seçilmeleri halinde mahallemiz için her zaman çalışmaya ve emek vermeye hazırız. dedi.

Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Ayrıca, Krizantem life yaşam atölyesi kurucularından ve Yeniköy mahallesi muhtar adayı Dilek Fidan bugün Yeniköy mahallesindeki sömestr tatili öncesi 20 çocuğun tıraş bakım işlemleri yapıldı.

Gazeteci muhtar adayı Dilek Fidan sahada!

Fidan, etkinlikler ve faaliyetlerin de devam edeceğini söyledi