Develi yerel seçimlere böyle start verdi!

Yerel seçimlere sayılı günler kala ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı Kayseri'de Develi ilçesinde değişim yaparak Adem Şengül'ü aday gösterdi. Develi Belediye Başkan Adayı ise çalışmalara Dev Ali Türbesi'nde start verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde….

Develi yerel seçimlere böyle start verdi!

Yaklaşan seçimlerin öncesinde Develi'de Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Adem Şengül, seçim startını bugün Dev Ali Türbesi'nden dualar eşliğinde başlattı. AK Parti Kayseri'nin diğer ilçe belediyeleriyle devam ederken, Develi'de mevcut başkan Mehmet Cabbar'ın yerine Adem Şengül aday gösterildi.

Dün Cumhur İttifakı Kayseri’de adeta muhalefete gövde gösterisi niteliğinde Aday Tanıtım Topantısı düzenledi. Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Partili seçmenler ilçe belediye başkan adaylarına destek olmak için geldiklerini söyledi.

Develi yerel seçimlere böyle start verdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Milletvekilleri ve Cumhur İttifakı teşkilat üyeleriyle gerçekleşen toplantıda vatandaşlar pankartlar eşliğinde Cumhur İttifakı’na destek verdi.

Develi yerel seçimlere böyle start verdi!

Develi ilçe belediye başkanlığında ise Mehmet Cabbar bulunurken yeni aday olarak Adem Şengül gösterildi. Şengül seçim çalışmaları için startı Dev Ali türbesinde verdi. Burada dualar ederek güne başlayan Şengül ardından Develi esnafını ziyaret etti.

Develi yerel seçimlere böyle start verdi!

Adem Şengül kimdir?

Adem Şengül, 25 Kasım 1975 tarihinde Develi'de doğdu. Mesleği İdari ve Mali İşler Müdürü olan Şengül, Develi İnönü İlkokulu, Develi İmam Hatip Ortaokulu ve Develi Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim aldı. Yüksek öğrenimini Bilgisayar Programcılığı, İş Sağlığı ve Güvenliği, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve Sağlık Yönetimi Lisans bölümlerinden mezun olarak tamamladı. Ayrıca, Ekonomi Fakültesi'nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği üzerine yüksek lisansını tamamlamış ve doktora eğitimine devam etmektedir.

Şengül, uzlaştırmacı, yönetici ve liderlik kurslarına katılarak başarıyla tamamlamış olup akademik olarak birçok makale yayınlamıştır. 1993 yılında memurluk hayatına başlayan Şengül, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yöneticilik görevlerinde bulunmuş ve şu anda Kayseri Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.