Erdoğan'dan Mitinge Katılanlara Hediye

Kayseri' de hem yerel seçim çalışmaları kapsamında hem de toplu açılışta bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan sevenleriyle bir araya gelecek. Yağışlı havanın hakim olduğu miting gününde Erdoğan'dan sevenlerine minik hediye dağıtılacağı öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Erdoğan'dan Mitinge Katılanlara Hediye

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim çalışmaları için, bugün, saat 12.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenecek. Şimdiden meydanı doldurmaya başlayan sevenlerine, Erdoğan’ın minik bir teşekkür hediyesi olarak ‘yağmurluk’ dağıtacağı öğrenildi. 

Erdoğan'dan Mitinge Katılanlara Hediye

Üç Büyük Açılış

Miting ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni havalimanı, yeni terminal binası ve millet bahçesinin resmi açılışlarını yapması da bekleniyor.

Erdoğan'dan Mitinge Katılanlara Hediye

Vatandaşlara Yağmur Uyarısı

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kayseri’nin merkez ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmurlu bir hava beklenildiği ifade edildi. Vatandaşlar ulaşımda aksamalar-su baskını-sel, yağış anı ve öncesinde kuvvetli rüzgâr gibi yaşanılabilecek olumsuz hava koşullarına karşı uyarıldı.