Dünya Güzelleri Erciyes'te!

Fransa, İspanya ve Polonya'dan gelen fenomenler güzellikleriyle Erciyes çıkarması yaptı. Dünya güzelleri Erciyes'n muhteşem manzarasının keyfini çıkardılar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Dünya Güzelleri Erciyes'te!

Fransa, İspanya ve Polonya'dan gelen fenomenler güzellikleriyle Erciyes çıkarması yaptı. Dünya güzelleri Erciyes'n muhteşem manzarasının keyfini çıkardılar.

Ziyaret eden fenomenler arasında Basia Kaszuba, Justyna Nowak, Malgosia Tomaszewska ve Kasia Osipowicz yer aldı. Fenomenler, Erciyes'te çektikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesaplarında paylaşarak takipçilerine Erciyes'in güzelliğini tanıttılar.

Dünya Güzelleri Erciyes'te!

Fenomenlere Yorum Yağmuru

Fenomenlerin paylaşımlarının altına gelen yorumlarda Erciyes'i gören Türk kullanıcılar hoşgeldiniz ve çok güzelsiniz yorumları geldi.  Erciyes Kayak Merkezi X hesabında yaptığı paylaşımda; 'Fransa, İspanya ve Polonya'dan gelen fenomenler Erciyes'e hayran kaldı. Fenomenler, Erciyes'te geçirdikleri unutulmaz anları paylaşarak milyonlarca takipçileriyle paylaştılar' dedi. Paylaşımın altına 'Biz de fenomen hanımefendilere hayran kaldık' yorumları yapıldı.

Dünya Güzelleri Erciyes'te!

 

Fenomenlerin Erciyes'i ziyaret etmesi, Erciyes'in tanıtımı açısından önemli bir katkı olarak değerlendirildi. Fenomenlerin paylaşımları sayesinde Erciyes, daha geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı.