Ünlü Şarkıcı Ferhat Göçer Kayserililerle Buluşacak!

Milyonların sevgilisi Ferhat Göçer Kayseri'de hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlar yaşatacak. Göçer Kayseri'ye ne zaman gelecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ünlü Şarkıcı Ferhat Göçer Kayserililerle Buluşacak!

Türkiye’de ilk kez Kayseri’de düzenlenecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası 9 Mart tarihinde Erciyes’te yapılacak. Etkinlik kapsamında milyonların sevgilisi ünlü şarkıcı Ferhat Göçer Kayserililerle buluşacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Dünya Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Türkiye’de ilk kez Erciyes’te yapılacak. Bu kapsamda dünyanın en iyileri Erciyes Kayak Merkezi’ne gelecek.

Dünyanın en prestijli yarışması olarak kabul edilen yarışma adrenalin tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

2004 yılından bu yana İsveç İsviçre Norveç Finlandiya gibi Avrupa'nın önemli kayak merkezlerinden gerçekleştirilen yarışma bu kez Kayseri'nin incisi Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak. 

9-10 Mart tarihinde düzenlenecek olan yarışma Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı'da gerçekleştirecek.

Organizasyon kapsamında ünlü şarkıcı Ferhat Göçer de Kayseri’ye gelecek. Göçer Kayserililerle şampiyonanın ikinci gününde buluşacak. 9 Mart Cumartesi saat 12:00’da Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek olan konser öncesi açıklama yapan Göçer, ‘Dünya Snowcross Şampiyonası Türkiye'de ilk kez Erciyes’te yapılacak. 9 Mart günü Erciyes'te konserimiz olacak. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes'te 9 Mart günü konserde görüşmek üzere’ dedi.