Büyük proje hızla yükseliyor!

Kayseri için değerli bir proje olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmalar hızla sürüyor. Peki inşaat ne durumda? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyük proje hızla yükseliyor!

1920 yılında alkol, tütün, uyuşturucu, teknoloji gibi her tür bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay ve Kayseri için büyük bir kazanç olacak Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmalar hızla sürüyor. Yeşilay Kayseri şube başkanı Mehmet Çifçi inşaata ilişkin görüntüleri kamuoyu ile paylaştı.

Geçtiğimiz yıl 18 Ağustos'ta İncesu ilçesinde temeli atılan merkezin bitimi heyecanla bekleniyor. Merkezi kaba inşaat çalışmalarının son aşamasına gelindiği öğrenildi.

Kayseri, bu önemli sosyal proje ile Türkiye'deki uyuşturucu ile mücadelede önemli bir merkez haline gelmeye hazırlanıyor. Yeşilay Rehabilitasyon ve Uyuşturucu Merkezi'nin tamamlanması, bölge halkının yanı sıra tüm ülkeye büyük bir katkı sunacak.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek , uyuşturucuyla mücadelenin iki ayağı olduğunu belirterek ilk ayağın uyuşturucuya hiç başlamamış çocukları, gençleri korumak, önlem almak; ikinci ayağın ise uyuşturucu kullanan gençleri iyileştirmek, yeniden kazanmak olduğunu söylemişti.

Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi, geçmiş zamanda uyuşturucu illetine bulaşan gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını ve onları sahipsiz bırakmayacaklarını ifade etmişti.