Büyük değişim yaşanacak - Taraftar heyecanla bekliyor!

Kayserispor, yeni sezonda NİKE ile devam edecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumunun yenileme çalışmaları da yakında başlayacak. Stadyum hibrit çim ve yeni drenaj sistemiyle daha modern hale bürünecek. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Büyük değişim yaşanacak - Taraftar heyecanla bekliyor!

Kayserispor, 2024-2025 sezonunda da Nike firması ile devam edecek.

Sarı-Kırmızılı takım, bir çubuklu ve üç alternatif formayla sahada olacak. Taraftarlar, bu yeni formalarla takımlarına destek vermeye hazırlanıyor. Özellikle gurbetçi vatandaşlar, Kayseri'ye geldiğinde ilk olarak Kayserispor mağazasını ziyaret edip, forma ve lisanslı kulüp ürünlerini alıyor. Bu sayede Sarı-Kırmızılı kulüp, maddi anlamda kazanç sağlıyor.

Büyük değişim yaşanacak - Taraftar heyecanla bekliyor!

Hibrit çim ve drenaj sistemi yenilemesi yapılacak

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayseri'de son oynanan Konyaspor maçında stadın çimlerinin yenileceğinin müjdesini vermişti. Sarı-Kırmızılı takımın iç saha maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu, yenileme çalışmalarıyla daha modern bir görünüme kavuşmuş olacak. 2009 yılında açılan ve 32.864 kişi kapasiteli olan stadyumun çimleri ilk açıldığı zaman ve son sezon epey bir yıpranmıştı. Rakip takımların şikayetinden ötürü TFF konuya el atmış ve çimlerin bakımını istemişti. Yaşanan sakatlıkların da önüne geçilmesi adına bu yenileme sürecinde hibrit çim ve drenaj sistemi de elden geçirilecek. Stadyumun çimleri yeniden dizayn edilecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumunda hibrit çim sistemi kullanılacak. Bu sistemle, doğal çim ve sentetik liflerin birleşimiyle daha dayanıklı olacak. İhaleyi kazanan firmanın, birkaç gün içinde yapım sürecine başlayacağı öğrenildi. Yeni sezonda daha konforlu, daha düzgün bir zeminin oluşturulması bekleniyor. Statta drenaj sistemi de tamamen yenilenecek. Mevcut sistem değiştirilerek daha verimli bir drenaj yapısı oluşturulacak. Bu sayede özellikle kış aylarında zemin koşulları daha düzgün olacak. Diğer yandan, mevcut zemin aşağı doğru çekilecek. 

Büyük değişim yaşanacak - Taraftar heyecanla bekliyor!