O futbolcu Kayserispor'a veda etti!

Kartal Kayra Yılmaz, Kayserispor'a duygusal bir mesajı ile veda etti. Yılmaz, Beşiktaş'a geri döndü. Genç futbolcu, sosyal medya hesabından hangi sözlere yer verdi? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

O futbolcu Kayserispor'a veda etti!

Kayserispor’a, sezon başında Recep Uçar ile birlikte gelen, Kartal Kayra Yılmaz’dan duygusal bir paylaşım geldi.

Beşiktaş’tan 1 yıllığına kiralanan Yılmaz’ın sözleşmesi sona erdi. Birkaç maç dışında son derece etkili performans gösteren Yılmaz; Kayserispor'a veda etti. 'Bu hikayedeki her şey için teşekkür ederim' diyen genç futbolcu, ‘Çok değerli Kayseri halkı, Kayserispor Kulübü ve taraftarları, sizlerle geçirmiş olduğum bu kısa zaman dilimi içerisinde yaşamış olduğumuz tüm anılar her zaman kalbimde olacak. Bu hikayedeki her şey için teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.

O futbolcu Kayserispor'a veda etti!

Kartal Kayra Yılmaz, Kayseri'de çok sevildi

Taraftar, Kartal’ın takımda kalması yönünde yönetime çağrıda bulunmuştu. Önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymesi beklenen Kartal’ın Kayseri’ye geri dönme ihtimali de bulunuyor. Genç futbolcunun, Beşiktaş olmasa da yine Recep Uçar’ın anlaşacağı başka bir takım ile kariyerine devam etmesi ihtimaller arasında yer alıyor.

O futbolcu Kayserispor'a veda etti!

Kartal Kayra Yılmaz, Kayserispor formasıyla gol atamazken, Süper Lig’de en çok ikili mücadelelerle top kapan futbolcular arasında yer aldı. Hırs ve isteğiyle Sarı-Kırmızılı takımda 29 maça çıkan Yılmaz, gol atamezken, 2 önemli asist yaptı.

O futbolcu Kayserispor'a veda etti!

Süre aldığı zaman içinde elinden geleni yapan ve Kayserispor’a hizmet eden Kartal Kayra Yılmaz’a Kayseri Anadolu Haber olarak teşekkür ediyoruz.