Kayserisporlu eski futbolcudan küme düşen Ankaragücü paylaşımı!

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu sona erdi. Ligden düşen takımlardan biri Ankaragücü olurken, Kayserispor'un eski futbolcusu da sosyal medyadan Ankara temsilcisi hakkında paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde…

Kayserisporlu eski futbolcudan küme düşen Ankaragücü paylaşımı!

Trendyol Süper Lig’de 38 haftalık maraton sona erdi. Kayserispor ligi 42 puanla 14. sırada tamamlarken, ligin şampiyonu ise 102 puanla Galatasaray oldu. Küme düşen takımlar ise sırasıyla Ankaragücü, Karagümrük, Pendikspor ve İstanbulspor oldu.

Küme düşmesi kesinleşen 3 takımın yanına son hafta bir takım daha eklendi. Ligin son haftasında oynadığı Trabzonspor maçını 4-2 kaybeden Ankaragücü, küme düşen dördüncü ve son takım olmuştu.

Ankaragücü’nün küme düşmesi kesinleştikten sonra Kayserisporlu eski futbolcu İlhan Parlak, sosyal medya hesabından eski takımı Ankaragücü hakkında paylaşım yaptı.
Parlak, X hesabından, ‘Dert sahibi olmak istiyorsan İmalat-ı Harbiye’nin geçmişini düşünecek sonra dönüp bugününe bakacaksın. #Ankaragücü’ paylaşımı yaptı.

Kayserisporlu eski futbolcudan küme düşen Ankaragücü paylaşımı!

Kayserili futbolcu Parlak’a, Ankaragücü taraftarından, ‘Sana zamanında çok sövüyordum.. Sizdeki ruhu çok özledim. Özür dilerim’, ‘Erdem Özgenç, İlhan Parlak,Sedat Ağçay, Yusuf Abdioğlu > şu takımdaki bütün reziller..’, ‘İlhan baba vallahi futboluna sövdüm ama senden gerçekten özür dilerim büyük adammışsın vesselam’, ‘En azından hırsın vardı be’, ‘Keşke emre yerine sen bu takımda hoca olsaydın be ilhan oyunun tartışılabilirdi ama ortaya koyduğun ruhun karakterin asla! Biz senden razıyız elbet geri döneceğiz’ yorumları yapıldı.

Kayserispor’da futbol hayatına başlayan Kayserili İlhan Parlak, 2009-2010 ve 2017-2020 yılları arasında Ankaragücü formalarını terletmişti.