Bakan Özhaseki Kayserispor'u Yalnız Bırakmadı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün oynanan Kayserispor-Ankaragücü maçında, Kayserispor'u yalnız bırakmadı. Maçı tribünden izleyen Bakan Özhaseki maç sonunda açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bakan Özhaseki Kayserispor'u Yalnız Bırakmadı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dönem onursal başkanlığını yaptığı Kayserispor'u bugün kendi sahasında oynadığı Ankaragücü maçında yalnız bırakmadı. 

Bakan Mehmet Özhaseki Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor - Ankaragücü maçını trübünden izledi. RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 2-0 geride kapatan Kayserispor, müthiş bir geri dönüşe imza atarak, ikinci yarıda Duckens Nazon, Julian Jeanvier ve Carlos Mane'nin golleriyle 3-2 maçı kazandı.

Bakan Özhaseki maç çıkışında yaptığı açıklamada uzun süredir Kayserispor maçına gelmediğini söyleyerek, 'İki tane ayrı devre yaşadık. İlk devrede haliyle takım çok iyi değildi. Canımız da sıkıldı. Ama ondan sonra müthiş bir dönüş oldu. Gayet de güzel bir maç, tertemiz de bir maç oldu. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah sporseverler bir haftayı böyle keyifle, moralli bir vaziyette geçirirler' dedi. Kayserispor'un bir dönem onursal başkanlığını yaptığını söyleyen Bakan Özhaseki, bazen fanatikliğinin tuttuğunu ve takım kaybettiği zaman spor programlarının hiçbirini izlemediğini açıkladı.