Yücel, Saraycık Mahallesi'nin sorunlarını gündeme getirdi

Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, İncesu'da Saraycık Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi. Verilen sözlerin tutulmadığını öne süren Yücel, mahallenin kaderine terk edildiğini savundu.

Saraycık Mahallesi'ndeki vatandaşların sorunlarını gündeme getiren Yücel'e tepki gösteren İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, bölge sakinlerine hizmetlerin aksamadan verilmediğini söyledi. İlmek'in tepkisi üzerine Yücel, bölgeye bir daha giderek yaşanan sorunları vatandaşlara anlattırdı.

Mahalle sakinleri sağlık hizmetlerinin haftada bir gün cami içerisinde karşılandığını, geri dönüşüm çöplerinin altı aydır toplanmadığını, parkların bakımsız olduğunu, sokakların temizlenmediğini, doğalgaz sözü verilmesine rağmen doğalgazın gelmediğini, mesken ve tapu sorunlarının çözülmediğini ve kentteki okula giderken 1 saat otobüs beklediklerini öne sürdü.

Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını anlattıran Yücel, “İncesu Belediye Başkanı Sayın Mustafa İlmek, bizim ziyaretimiz sonrasında bizi yalancılıkla suçladı ve 'yalan söylemeyi siyaset yapmak zannederek çamur at izi kalsın mantığı ile hareket ettiğimizi' iddia etti. Gördüğünüz gibi İncesu İlçesine bağlı Saraycık Mahallesi sakinleri çok dertli. İYİ Parti olarak 3 yıldır sahalarda vatandaşımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Bizi çağıran vatandaşlarımızın kapısına, mahallesine koşuyoruz ve onların dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bunları yaparken de AK Partililer gibi şov yapmıyoruz. Vatandaşın sorunlarının çözümü için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı. Yücel, İncesu Belediye Başkanı İlmek'e sorunların çözülmesi çağrısında bulundu.

Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme