Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Kayseri'ye Geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kayseri'ye önemli bir ziyaret gerçekleştirmek üzere yola çıkacaklar. Detaylar haberimizde…

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Kayseri'ye Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pınarbaşı seçimlerinin iptali ve tekrarlanmasıyla ilgili gelişmeler üzerine Kayseri'ye geliyor.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP Kayseri Milletvekili ve partililerin itirazıyla Pınarbaşı seçimleri iptal edilmişti. CHP heyeti, bu kararı Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) taşıdı ve YSK, Pınarbaşı seçimlerinin 2 Haziran'da yeniden yapılmasına karar verdi. Bu süreçte CHP heyeti, Pınarbaşı CHP Belediye Başkan adayı Deniz Yağan'a destek olmak amacıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Kayseri’ye geldi. 

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Kayseri'ye Geliyor

Pınarbaşı için geliyorlar

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın, Kayseri’ye geleceklerini şu sözlerle açıkladı; ‘Bütün büyükşehir belediye başkanlarımız takvim çerçevesinde Pınarbaşı’na gelecek’ dedi. İki liderin Kayseri’ye hangi tarihte gelecekleri netlik kazanmadı.

‘Yurt içi turistik gezi yapmış olursunuz’

Yaşanan bu gelişmeler sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından, İmamoğlu ve Yavaş’ın Kayseri’ye olacak ziyaretlerini tiye aldı. Paylaşımında; ‘Pınarbaşı’nın yolunu bilmeyenler gelmek için sıraya girdiler. Buyurun gelin Pınarbaşılı hemşerimiz misafirperverdir. Ağırlar ve uğurlar,  sizde yurt içi turistik gezi yapmış olursunuz…’ ifadeleri yer aldı.