AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu 'na ziyaretler

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yoğun bir gün geçirdi. Çopuroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile birlikte birçok ziyaretçiye kabul etti.

AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve beraberindeki misafirler AK parti İL Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun il teşkilat binasında ziyaret etti. Çopuroğlu, ziyaretle ilgili bilgi vererek, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün parti teşkilatını ziyaret ettiğini belirterek, “Misafirlerimizi İl Başkanlığımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ve misafirimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Gün içinde de halk ve sivil toplum kuruluş ziyaretçilerini kabul eden Çopuroğlu, “Kuruyemişçiler Kuru Kahve Baharat ve Şekerlemeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Narin ve beraberindeki heyete İl Başkanlığımıza gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Türkuaz Arama Kurtarma Ekibi Sayın Mehmet Eskitaş ve beraberindeki misafirlerimizi İl Başkanlığımızda ağırlayarak çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Çopuroğlu, “Gerçekleştirdiğimiz Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme