Ali Çamlı'dan dikkat çeken Onur Bulut yorumu!

Kayserispor'dan geçtiğimiz yıl ayrılan Onur Bulut'a Kayserili sporseverler büyük tepki gösterdi. Beşiktaş'ta da mutsuz olan Onur Bulut'a gösterilen tepkilere Kayserispor Başkanı Ali Çamlı dikkat çeken yorumda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ali Çamlı'dan dikkat çeken Onur Bulut yorumu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon Kayserispor’dan Beşiktaş’a problemli bir şekilde giden Onur Bulut, 1 yıl sonra Kayseri’de maça çıktı.

Beşiktaş formasıyla ilk 11’de maça çıkan tecrübeli isim, Kayserili sporseverlerden büyük tepki aldı. Topu ayağına aldığında ıslıklanan Onur, beklenen performansı gösteremedi. Beşiktaş’ta da beklentilerin altında performans göstererek Çarşı Grubu’nun da tepkisini alan Onur Bulut, ayrıldığına bin pişman. Beşiktaş taraftarı tarafından istenmeyen adam ilan edilen Onur Bulut hakkında maç bitiminde Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Onur Bulut hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Biz Kayseri’ye yakışır şekilde davranalım

Çamlı, seyircilerin tepkisinin yanlış olduğuna vurgu yaparak, Onur’un Kayserispor’dan ayrılırken para kazandırarak gittiğinin altını çizdi ve ‘Bazı seyircilerimiz Onur’a tepki gösterdiler, duygusal bakıyorlar. Onur bizim için kıymetlidir, burada hizmet etmiştir, buraya para kazandırmıştır, onun için Onur’a söyleyecek bir şey yoktur. Biz Kayseri’ye yakışır şekilde davranalım. Bunları çok hoş karşılamadığımı söylemek istiyorum’ diye görüşte bulundu.