Kayserispor'da dikkat çeken detay!

Kayserispor'un Süper Lig'deki kümede kalma mücadelesi sürüyor. Beşiktaş'ı elinden kaçıran Sarı-Kırmızılı takım, gözünü Başakşehir FK maça dikti. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, güçlü rakibini mağlup ederek, 10 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da dikkat çeken detay!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elinden Beşiktaş'ı kaçıran Kayserispor yerinde sayıyor.

Sarı-Kırmızılı takım, son oynadığı Beşiktaş maçından 1 puanla ayrılarak 29 puana ulaştı. İki ay önce de 29 puanda olan Kayserispor’un 3 puanı silinmişti. Zamanında geçmiş dönemlerden gelen borçlar, gereksiz transferler ve ödenmeyen maaşlarından dolayı Sarı-Kırmızılı takım, zor güç eski puanına ulaştı. Sportif direktör ve işi bilmeyen eski yöneticilerin kurbanı olan Kayserispor’un kümede kalması için en az 5 maçını kazanması gerekiyor. Son 3 maçını beraberlikle tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım 12. Basamakta kaldı, ama alttaki takımlar yavaş yavaş yukarıya çıkıyor. Bu durum da tehlike çanları çalmaya başladı. Kayserispor’un tek tesellisi son oynanan Beşiktaş maçındaki etkili futbol oldu. Beşiktaş karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak, galibiyeti kaçıran Sarı-Kırmızılılar, adeta tek kale maç yaptı.

Kayserispor, bu hafta 26. Hafta mücadelesinde deplasmanda oynayacağı Başakşehir FK maçını final olarak görüyor. Burak Yılmaz yönetiminde çıkışa geçen Sarı-Kırmızılılar, Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı, Olivier Kemen’in forma giydiği İstanbulspor engelini kayıpsız aşarak, 10 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.