Vatandaş iki yıldır evine elektrik alamadığını iddia etti

Sarıoğlan ilçesinin Karapınar Mahallesi'nden bir vatandaş evine 2 yıldır elektrik verilmediğini iddia ederek durumdan şikayetçi oldu.

Vatandaş iki yıldır evine elektrik alamadığını iddia etti

Emekli öğretmen olduğunu söyleyen Karapınar Mahallesi sakini Hüseyin Toksöz, konuya ilişkin verdiği bilgilerde ruhsatlı olan ve yasal bütün evrakları bulunan yeni yaptırdığı evine 2 yıldır elektrik alamadığını ifade ederek konunun çözümü için yetkililerden yardım istedi. 
 
2016’DAN BERİ ELEKTRİK YOK
 
Yeni yaptırdığı evi için gerekli bütün müracaatları yapmasına ve evinin her türlü yasal evrağı bulunmasına rağmen iki yıldır evine elektrik alamadığını dile getiren Toksöz; “2016 yılından beri müracaatımı yaptığım halde evime elektrik getirilmedi. Yetkilileri aradığımda yatırım programına alındı deniyor. Ama ne 2017’de ne 2018’de evime elektrik gelmedi. Evime en yakın direk 400 metre mesafede. Direk dikilmesi gerekiyor. Dikin diyorum bir türlü dikilmiyor. Parasını ödeyeyim direklerin diyorum onu da kabul etmiyorlar. Böylece kaldı. 2 yıldır mağdurum, elektriğim yok. Başka yerlerde duyuyorum direğe daha uzak mesafede evlere hemen elektrik getirilmiş. Benimki daha yakın olduğu halde hala getirilmedi. Tanıdığı olan hemen işini yaptırıyor galiba. Benim tanıdığın biri falan da yok. Yetkililerden çözüm bekliyorum” ifadelerinde bulundu. HABER: KAAN AKBAŞ