Kayseri'den Müge Anlı'ya – Kocam Suriyeli komşumla kaçtı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Kayserili Sevgil isimli bir kadın kocasının Suriyeli bir kadınla kaçtığını iddia etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'den Müge Anlı'ya – Kocam Suriyeli komşumla kaçtı!

Kayserili Sevgil isimli bir vatandaş Müge Anli ile Tatlı Sert programına konuk olarak kocasına sesini duyurmaya çalıştı. Sevgil isimli kadın, kocasının Suriyeli komşusuyla kaçtığını öne sürdü.

Suriyeli Rabia’nın 50 yıllık komşusu olduğunu ifade eden Sevgil, eşinin kendisini evden uzaklaştırarak köye yerleştirdiğini ve çok az ziyaret ettiğini söyledi.

Sevgil Hanım Müge Anlı’ya katılarak eşini bulmak için istediğini dile getirdi. Müge Anlı’dan yardım isteyen Sevgil eşi Salim’in kendisini evden uzaklaştırarak köye yerleştirdiğini ve çok az ziyaret ettiğini aktardı.

4 çocuk babası ve 6 torun sahibi olan Salim Bey’in kendisini 2 inek vaadiyle kandırarak Suriyeli komşusu ile kaçtı ve imam nikâhı kıydığını iddia etti. 

Sevgil Hanım, eşi Salim’e yönelik sitemlerde bulunarak, ‘Seni boşamayacağım, sürüm sürüm süründüreceğim’ ifadelerini kullandı.

Suriyeli komşum ile kaçtı!

Sevgil ‘5 yıl önce eşi ölen Suriye asıllı Rabia ile beni aldattı, Beni 2 inek vaad ederek beni kandırdı. Beni Bırakıp Suriyeli komşusu ile kaçıp imam nikâhı kıydı. Sevgil Mustafa seni boşamayacağım sürüm sürüm süründüreceğim’ diyerek eşi Salim’e sitem etti.