Amca çocukları zannetti, Kayseri'de aldatıldığını öğrendi. Şok olayın detayları Esra Erol'da ortaya çıktı!

Bir tv programına katılan vatandaşın anlattıkları Türkiye gündemine oturdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Amca çocukları zannetti, Kayseri'de aldatıldığını öğrendi. Şok olayın detayları Esra Erol'da ortaya çıktı!

İlginç hikayeler ile TV ekranlarda dikkat çeken Esra Erol programında Kayseri’de yaşanan bir olay, izleyicileri ekrana kilitledi. 

Programa katılan Murat Kücü, 3 günde evlendiğini söylediği eşi Derya Dede Kücü'nün sevgilisinin, onları tanıştıran Bekir Halisoğlu olduğunu iddia etti. 

İkinci evliliğini yapan Murat Bey, 3 gün içinde apar topar evlendiği Derya Dede Kücü tarafından dolandırıldığını iddia ediyor. Murat Bey, Derya ile evlenmesine vesile olan aracı Bekir Halisoğlu’nun, karısının sevgilisi çıktığını, 600 Bin lira dolandırıldığını anlattı.

İLGİNÇ OLAYDA KAYSERİ DETAYI

Murat, Derya ile ikinci evliliğini 3 gün içinde yaptığını şöyle anlattı:

"Bizi Bekir tanıştırdı, o benim akrabam. Bekir, 'Amcamın kızıyla tanış' dedi ve tanıştık, ardından evlendik. Evde bir ses olsun istedim ama onların niyeti farklıymış. Eşim, gizlice telefonda konuşmaya başladı ve amcasının oğlu olduğunu söyledi. Sonra Kayseri'ye taşınmak istedi. Kredi çekip ev eşyalarını aldık ve 1 yıl peşin kira verdik. Ancak her gün kuaföre gittiğini söyleyip evden çıkıyordu. Gittiğimiz her yerde Bekir'i görüyorduk. En son 'Sen benimle mi evlisin Bekir'le mi?' dedim. Bekir de evliydi ama bizim eve geldiğinde eşini getirmiyordu.”

Canlı yayına bağlanan Derya ise, durumu yalanladı.

Esra Erol, Derya Kücü’ye ‘Bekir ile bir plan yapmışsınız, evdeki tüm eşyaları aldırıp, Murat’ı evden kovmuşsunuz’ deyince, ‘Şuan işteyim rahat konuşamıyorum, Esra hanım sizi severek izliyorum. Komşum size anlatsın. Bekir ile olan ilişkimi ıspatlasın, ondan sonra yayına çıksın” dedi. 

Derya, "Bizi Bekir değil, Ramazan tanıştırdı. 3 gün içinde evlenmedik, 10 gün sonra nikah kıydık. Murat'ın psikolojik sorunları vardı. Ramazan da 'Murat'ı adam sandım, sizi tanıştırdığıma pişmanım' dedi" ifadelerini kullandı.

Derya'nın bir arkadaşı da yayına bağlanarak, "Derya, Bekir ile 2 yıl dini nikahla yaşadı. Sonra ev almak için Murat ile evlendi. Bekir'in eşi, Derya ile olan ilişkisini bilmiyor, sadece ona yardımcı olduğunu zannediyor" dedi.