Milyonların gözü Kayseri'deydi!

Kayseri'nin turizm cenneti Soğanlı Vadisi'nde çekilen Kara Ağaç Destanı Dizisi, milyonlarca insanı her Cuma günü ekran başına kilitliyor. Dizinin 4. Bölümü de büyük beğeni topladı. Detaylar Kayseri Haberinde…

Milyonların gözü Kayseri'deydi!

Kayseri’de Kasım ayında çekimi başlayan TRT dizisi Kara Ağaç Destanı çok sevildi.

İlk bölümüyle reyting rekoru kıran dizi, her hafta Türkiye'nin başlamasını iple çektiği bir hale geldi. Başrolünü Olgun Şimşek’in yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin oynadığı dizi Kayseri’nin turizm cenneti Soğanlı Vadisi’nde çekiliyor.

Milyonların gözü Kayseri'deydi!

Hakan Boyav, Emre Kıvılcım, Özlem Conker gibi Türkiye’nin tanınmış yıldız isimlerinin sahne aldığı dizi, Kayseri’ye büyük değer kattı. Kapadokya’nın kapası olarak da bilinen Soğanlı Vadisi’ni milyonlarca insan daha yakından görme ve tanıma fırsatı buldu. Soğanlı Vadisi’nde çekimi devam eden Kara Ağaç Destanı Dizisi Kayseri’ye ayrı bir renk kattı.

Milyonların gözü Kayseri'deydi!

Her Cuma günü saat 20:00’de izleyiciler ekrana kilitleniyor. Kayseri turizmi açısından da çok önemli olan bu dizi, izleyicilerinin vazgeçilmezi oldu.

Milyonların gözü Kayseri'deydi!

Vatandaş, Cuma gününü iple çekiyor. Kara Ağaç Destanı dizisinin 4. Bölümü yayınlandı. 1970 yıllarda yaşanan toprak hikayesini anlatan Kara Ağaç Destanı dizisinin 5. Bölümü şimdiden büyük merak uyandırdı. 

Kara Ağaç Dizisi’nde kimler oynuyor?

Celal Ağa: Olgun Şimşek
Emre Kıvılcım: Ömer
Hakan Boyav: Latif
Özlem Conker: Asiye
Merih Öztürk: Gülnaz
Meltem Akçöl: Sultan
Kenan Ciniviz: Feyzo
Deniz Altan: Sevim
Ayten Uncuoğlu: Paşa Kadın
Oğulcan Arman Uslu: Merdo