MHP Kayseri Milletvekili Özdemir, Erdoğan ile Güney Afrika turunda

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güney Afrika gezisine katıldı.

MHP Kayseri Milletvekili Özdemir, Erdoğan ile Güney Afrika turunda

AK Parti’den milletvekili olarak Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker’in yer aldığı Güney Afrika turunda, MHP’den ise İsmail Özdemir’in bulunduğu öğrenildi.
 
MİLLETVEKİLİ OLARAK İLK YURT DIŞI GEZİSİ
 
Kayseri’den 1.sıra milletvekili olarak seçilen MHP Kayseri Milletvekili Özdemir’in milletvekili olduktan sonraki ilk resmi yurt dışı gezisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Güney Afrika gezisi olduğu görüldü. 
 
Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ülkeden ayrılmadan düzenlediği basın toplantısı sonrasında Güney Afrika’ya hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Valisi Ercan Topaca ve diğer ilgililer tarafından uğurlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Güney Afrika ve Zambiya ziyaretlerinde; eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir eşlik etti. HM