Mame Thiam Kayserispor'a karşı forma giyecek mi?

Kayserispor, Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde İstanbul'da son derece önemli bir maçta Pendikspor'a konuk olacak. Devre arasında Pendikspor'a giden Mame Thiam, Kayserispor'a karşı forma giyecek mi? Detaylar Kayseri Haberimizde...

Mame Thiam Kayserispor'a karşı forma giyecek mi?

Kayserispor, bu hafta İstanbul’da son derece önemli bir maçta Pendikspor’a konuk olacak. Sarı-Kırmızılı takımın eski golcüsü Mame Thiam da Pendikspor forması giyiyor. Kayserispor’dan 1.7 Milyon Euro bonservis bedeliyle Pendikspor’a transfer olan Senegalli Kayserispor'a karşı forma giyecek mi? Sözleşmesinde böyle bir madde bulunuyor mu? Birçok Süper Lig takımı, eski oyuncusuyla böyle bir anlaşma yapıyor.

Mame Thiam, hızlı başladı, fakat performansı düştü

Kayserispor tarihine en çok gol atan yabancı futbolcu olarak geçen Mahe Thiam, için duygusal bir maç olacak. Senegallinin sözleşmesinde eski takımına karşı forma giymeyecek diye bir madde bulunmuyor. İstanbul temsilcisiyle anlaştıktan sonra orada da kalitesini ortaya koyan Thiam, şu ana kadar 4 gol atma başarısı gösterdi. İlk geldiği hafta Hatayspor maçında forma giyemeyen Senegalli, ardından Beşiktaş, Kasımpaşa ve Alanyaspor ağlarını boş geçmedi. Beşiktaş maçında attığı golün yanı sıra 1 de asist yapma başarısı gösteren Thiam, sonraki hafta gol atamadı, fakat Adana karşısında çok etkili oynayarak 2 asit birden yaptı. Sivas ve Fenerbahçe maçlarında da yaptığı asistlerle dikkat çeken Senegalli, 2 hafta önce Başakşehir maçında gol suskunluğunu bozdu.

Sarı kart sınırında olan Mame Thiam’ın, eski takımı Kayserispor’a karşı performansı merak ediliyor. 

Mame Thiam Kayserispor'a karşı forma giyecek mi?