KAYSERiSPOR'DA KRiTiK CUMA!

Kulüpteki maddi sıkıntıların aşılması için bugün son gün. Yönetimin devam edip etmeyeceği de bugün ödemelerin yapılıp yapılmamasına bağlı.

KAYSERiSPOR'DA KRiTiK CUMA!

BEDİR ADETA REST ÇEKTİ!..
 
KAYSERİSPOR'DA bugün atılacak adımlar yarın ve bundan sonrası için büyük önem taşıyor. Öncekigün yaptığı açıklamayla Başkan Erol Bedir adeta rest çekti. Nakit akışı beklediklerini ve bu konuda da Onursal Başkan Mehmet Özhasaki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'ten söz aldıklarını dile getiren Bedir, bugün oyunculara gerekli ödemeleri yapmak zorunda olduklarını bu konuda teknik heyetle oyunculara söz verdiklerini açıkladı. Bugün nakit akışının olmaması, verilen sözlerin yerine getirilmemesi ise görevi bırakma anlamına geliyor.
 
HERKES BEKLEMEDE!..
 
KAYSERİSPOR için bugün tarihigünlerden biri olacak. Ya verilen sözler yerine getirilip herkesin biriken alacakları ödenip sözler tutulacak ya da kaos derinleşerek devam edecek. Bugün atılacak adımlar yarınki genel kurul içinde yol belirleyici olacak. Bugün ödemeler yapılıp, kulübün rahatlaması sağlanırsa yarın yapılacak olağaünüstü genel kurulda Erol Bedir ve ekibi devam edecek. Sözler tutulmayıp maddi krizin sürmesi halinde ise Erol Bedir ve arkadaşları görevi bırakacaklar. Bedir, "Durum ortada ya ödemeler yapılıp sözler tutulacak ya da yarın görevi devr etmek zorunda kalacağız" dedi. > Celal KÖSEDAĞ