Kayserililer Buraya Akın Edecek!

Bu yıl 12. Si düzenlenecek olan Portakal Çiçeği Karnavalına Kayseri'den de katılım sağlanması bekleniyor. Karnaval detayları haberimizde…

Kayserililer Buraya Akın Edecek!

13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Adana'nın renkli ve canlı kültürünü sergileyecek bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Her yıl Kayseri’den de yüzlerce ziyaretçisi olan karnavalda ünlü isimlerinde konserleri olacak. 

Kayserililer Buraya Akın Edecek!

Adana'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkaran karnaval, yerli ve yabancı turistler için de cazip bir destinasyon oluşturuyor. Etkinlikler, konserler ve sanatsal faaliyetlerle dolu bu festival, şehrin sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağlıyor.  

Adana Kayseri’ye 326 km uzaklıkta bulunuyor. Kayserili vatandaşlar günü birlik araçlarıyla karnavala gidecekleri gibi karnavala diğer gün de katılmak isteyen vatandaşlar tarafından da adana otellerinde de yoğunluk yaşanıyor. Diğer yandan Kayseri kalkışlı festival turları da düzenleniyor. Tur fiyatları, yemek dahil olmadan kişi başı 1400 TL olarak belirlenmiş.  

Kayserililer Buraya Akın Edecek!

Festivalin konser listesi ise şu şekilde;

13 Nisan Cumartesi  – Fatma Turgut 

14 Nisan Pazar  – Emir Can İğrek 

15 Nisan Pazartesi – Haluk Levent 

16 Nisan Salı  - Gökhan Tepe 

17 Nisan Çarşamba – Mert Demir 

18 Nisan Perşembe – Ferhat Göçer 

19 Nisan Cuma – Tuğba Yurt 

20 Nisan Cumartesi – Murat Boz 

21 Nisan Pazar – Köfn 

Konserlerin her akşam saat 21:00 da başlaması planlanıyor.