KAYSERİ 'DE 'EV'LENDİRME SEFERBERLİĞİ

Kayseri'de birbiri ardına açılan ev edindirme büroları adeta vatandaşları ev sahibi yapma konusunda seferber olmuş durumda.

KAYSERİ 'DE 'EV'LENDİRME SEFERBERLİĞİ

Farklı isimlerde ve formatlarda açılan büroların belirli bir finansal sistem ile faizsiz ve düşük peşinatlarla müracaat edenleri taksitli bir şekilde ev sahibi yaptıkları bilinirken, ev edindirme büroları Kayseri’nin en işlek caddelerinden olan Sivas Caddesi ile İstasyon Caddesi 'nde birbiri ardına açılarak hizmet veriyor.
 
VATANDAŞLARDAN İLGİ GÖRÜYOR
 
Kendine özgü finansal sistemleri ile faizsiz, düşük peşinatlı ve taksitlerle vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan ve zaman zaman anahtar teslimi yapılan aileleri de kamuoyuna duyuran söz konusu firmaların ortak özelliği faizsiz, düşük peşinatlı ve taksitlerle ev sahibi yapmaları. Bu kriterleri cazip gören vatandaşlardan ise ilgi gördüğü belirlenen ev edindirme firmaları sadece Kayseri’de değil yurt genelinde faaliyet gösteriyor. 
 
Farklı isimler ve formatlarla boy gösteren ev edindirme firmalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor.  HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ