KAYSERİ VE ÖZHASEKİ SETA'YA KONU OLDU

Kayseri ve Kayseri'nin adeta efsane olan önceki belediye başkanı Mehmet Özhaseki, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'na (SETA) konu oldu.

KAYSERİ VE ÖZHASEKİ SETA'YA KONU OLDU

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin, SETA Siyaset Araştırmaları Direktörü Nebi Miş'in tespitlerinde Kayseri ve Kayseri'nin önceki belediye başkanlarından olan Mehmet Özhaseki yer aldı. 
 
Söz konusu makalede Miş, yerel seçimlere ve özellikle de yerel seçim çalışmalarının en hararetli geçtiği il olan Ankara’daki sürece değinerek Özhaseki’nin Ankara’da daha fazla öne çıktığı yorumunda bulundu.
 
MİŞ: “ÖZHASEKİ YEREL YÖNETİM TECRÜBESİ VE İHYA GEÇMİŞİ VAR”
 
Söz konusu makalede SETA Siyaset Direktörü Miş, Özhaseki zamanında Kayseri’de önemli projeler yapıldığına ve Özhaseki’nin uzun süren bir belediye başkanlığı yaptığına değinerek şunları dile getirdi; “Mehmet Özhaseki, uzun dönem Kayseri’de belediye başkanlığı, sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmış bir siyasetçi. Şu an aynı zamanda AK Parti’nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı. Belediye başkanlığı döneminde Kayseri’de yaptığı önemli projeler biliniyor. Bakanlığı döneminde özellikle hendek terörü sürecinde yıkılan tahrip edilen şehirlerin imarında yaptıkları öne çıkıyor.” HABER: KAAN AKBAŞ