Kayseri'de bu otobüsten herkes şikâyetçi – Bu sefer de kimse koltuklara oturamadı!

Kayseri'de bu sabah işine ya da herhangi bir yere gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar koltuklara oturamadı. Seferle ilgili pek çok şikâyeti bulunan vatandaşlar arasında hamile ve yaşlılar mağdur oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de bu otobüsten herkes şikâyetçi – Bu sefer de kimse koltuklara oturamadı!

Kayseri’de bu sabah işe ya da herhangi bir yere gitmek üzere evinden çıkarak otobüse binen vatandaşlar mağdur oldu. Seferle ilgili şikâyetlerini dile getiren yolcular bu sefer de koltuklara oturamadı. 

Kayseri’de Basın Sitesi TOKİ yolcuları seferlerle ilgili pek çok olumsuz durum yaşıyor. Buraya yapılan sefer sayısının saatte 1 kez olmasından dolayı ilgili birimlere sorunlarını ileten yolcular şikâyetlerine dönüş yapılmadığını dile getiriyor.

Yolcular bu sefer de otobüsün koltuklarının ıslak olması sebebiyle koltuklara oturamadı. Ayakta yolculuk yapmak zorunda kalan yolcular arasında hamile ve yaşlılar mağduriyet yaşadı.

Konuyla ilgili konuşan bir yolcu, ‘Defalarca aradık şikâyetimizi dile getirdik. Sürekli olsun demiyoruz en azından yoğunluk olan saatlerde artırılsa diyoruz. Ama dikkate alan yok şimdi de ayakta gidiyoruz. Otobüsün madem böyle bir sıkıntısı varsa niye bu aracı sefere çıkarıyorlar’ diyerek duruma isyan etti.