Kayseri'de Bu Görüntüler Tartışma Yarattı- Böyle Babalık Olmaz Dedirtti!

Kayseri'de sosyal medya hesabından 7 yaşında kızı ile paylaşım yapan baba tartışmalara neden oldu. O görüntüler haberimizde…

Kayseri'de Bu Görüntüler Tartışma Yarattı- Böyle Babalık Olmaz Dedirtti!

Kayseri’de 2017-2021 Türkiye motodrag şampiyonluğu olan babanın kasksız ve trafiğe açık yolda kızıyla çektiği görüntüler tartışma yarattı. 

Hüseyin Coşkun isimli babanın kayseriderr sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler gündem oldu.
Hem kasksız hem de trafiğe açık yolda motor bisiklet hâkimiyetini kızına verdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Coşkun’a sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi. 

7 yaşındaki kızıyla çektiği görüntüler sosyal medyada milyon izlenirken baba gelen yorumlara aldırış etmeyip farklı videolarda yükledi. 

Bir baba çocuğuna böyle kötülük yapmamalı!

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere “Hocam bir baba çocuğuna böyle kötülükyapmamalı bence. Motor sürmesi değil ekipmansız sürmesi. ALLAH Korusun ya bir şey olsa nasıl geçecek kendine düşmanlığın?” “Yorumlarda çoğu herkes yazmış Kenan Sofuoğlu’nun oğlu yapsa översiniz birincisi Kenan’ın oğlu ekipman giyiyor kask takıyor ve trafiğe kapalı alanda motor sürüyor babasının kendine ait pisti var trafiğe kapalı alanda motora alışıyor ve üstünde milyarlık ekipman oluyor burada çocuğun kafasında kask yok ekipman yok trafiği açık bir alan kıyaslamalarınız bile saçma” şeklinde yüzlerce yorum geldi.

Kayseri'de Bu Görüntüler Tartışma Yarattı- Böyle Babalık Olmaz Dedirtti!Kayseri'de Bu Görüntüler Tartışma Yarattı- Böyle Babalık Olmaz Dedirtti!Kayseri'de Bu Görüntüler Tartışma Yarattı- Böyle Babalık Olmaz Dedirtti!