Kayseri'de 27 Mart'ta Ücretsiz!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla 27 Mart Çarşamba günü Kayseri'de ücretsiz tiyatro sahneleyecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayseri'de 27 Mart'ta Ücretsiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla 27 Mart Çarşamba günü Kayseri’de ücretsiz tiyatro sahneleyecek. 

Kayserili sanat ve tiyatroseverlerin dört gözle bekledikleri Kayseri Devlet Tiyatrosu, muhteşem oyunlarla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor.
Dört mevsim rağbet gören Devlet Tiyatrolarına bahar aylarının gelmesiyle birlikte talep daha çok arttı. Öyle ki satışa sunulan biletler kısa zamanda tükeniyor. Vatandaşlar biletlerin satışa sunulduğu zamanı yakından takip ederek anında bilet satın almaya çalışıyor. 

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bu yıl 62.si kutlanacak olan Dünya Tiyatro Günü nedeniyle 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde 38 oyunu ücretsiz olarak izleyicilerle buluşturacak. Sanatseverler, ücretsiz biletlerini 14 Mart Perşembe gününden itibaren Devlet Tiyatroları gişelerinden ve ilgili müdürlüklerden temin edilebilecek.
Kayseri'de 27 Mart'ta Ücretsiz!

Kayseri Devlet Tiyatrosu 27 Mart Çarşamba günü Sabahattin Kudret Aksal’ın yazdığı, Ece Okay'ın yönetmenliğini yaptığı ‘Kral Üşümesi’ (Prömiyer) eseri sahnelenecek. Tüm halkın ücretsiz olarak izleyebileceği bu tiyatro gösterim için gün sayıyor.