KADEM'in sosyal destek, kamuya erişim ve kadın yasal hakları eğitiminin ilki Felahiye'de

Devletin kadın ve aileye verdiği destekler ve yasal haklar ilgili bilgi vermek amacıyla düzenlenen 'Sosyal Destekler ve Kamuya Erişimi ve Kadın Yasal Hakları Eğitimi'nin ilki Felahiye ilçesinde gerçekleştirildi.

KADEM'in sosyal destek, kamuya erişim ve kadın yasal hakları eğitiminin ilki Felahiye'de

Gerçekleşen etkinliğe Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir, Kayseri KADEM İl Temsilcisi Sevda Baran ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
Devletin kadın ve aileye verdiği destekler ve yasal haklar ilgili bilgi vermek amacıyla düzenlenen ‘Sosyal Destekler ve Kamuya Erişimi ve Kadın Yasal Hakları Eğitimi’nin ilki Felahiye ilçesinde gerçekleştirildi.
 
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kayseri Temsilciliği’nin ihtiyaç sahibi kadınların kendilerine uygun yardımlara doğru erişimlerini sağlayarak devletin farklı kurumlarının kadınlara yönelik yardım yöntemleriyle ilgili farkındalıklarını artırmak amacıyla Felahiye ilçesinde ‘Sosyal Destek ve Kamuya Erişim Eğitimi’ düzenlendi.
 
Faaliyette ayrıca bireylerin, hukuken kendilerine tanınan hak ve yükümlülükleri hakkında bilgi sahibi olarak bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla Kadın Yasal Hakları Eğitimi de verildi. 
 
Etkinlikte diğer taraftan Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir, Felahiye’deki kadın çalışmaları hakkında bilgi aktarırken, Kayseri KADEM İl Temsilcisi Sevda Baran da KADEM çalışmaları hakkında da bilgiler paylaştı. HABER MERKEZİ