Cambridge sınavlarında ELA Dil Kursu'nun büyük başarısı

Cambridge Üniversitesi tarafından yapılan Cambridge sınavlarında başarı elde eden ELA Dil Kursu öğrencilerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Cambridge sınavlarında ELA Dil Kursu'nun büyük başarısı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tiyatro salonunda yapılan “ İngilizce Gecesi” ile sertifikaları verilen öğrenciler ve aileleri büyük mutluluk yaşadı.
 
ELA Dil Kursu Kurucusu Ahmet Turan Hasgül, törende yaptığı konuşmada, başarılarından dolayı öğrencileriyle gurur duyduklarını dile getirerek “Cambridge Üniversitesinin 130 ülkeden her yıl milyonlarca öğrenciye uyguladığı sınav Kayseri’de dil kursu olarak ilk defa bizim kursumuzda yapıldı. Bu sınav neticesinde öğrencilerimizin aldığı başarı göğsümüzü kabarttı” diye konuştu.
 
ELA Dil Kursu olarak, öğrencilerin her zaman modern teknikler, eğlenceli ve yenilikçi yaklaşımlarla İngilizce öğrenmesine yardımcı olduklarını kaydeden Hasgül, “Cambridge English Sınavları öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin tamamını ölçtüğü gibi soru çeşitleri ve içerikleri itibarıyla gündelik hayatla örtüşmüş geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçlarıdır. Uluslar arası geçerliliği olan settifikalarını alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarı sadece ELA Dil Kursunun değil, ilk önce öğrencilerimizin ve ailelerindir” dedi.
 
“ İngilizce Gecesi”nde ELA Dil Kursunda öğrenim gören öğrenciler, tiyatro ve koro’larda performanslarını sergilediler. Ailelerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği geceye Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan’da katıldı. BÜLTEN