ESKİ VALİ KAMÇI ADAY GÖSTERİLMEDİ

Eski Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri'deki görevinden ayrılıp emekli olduktan sonra AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı müracaatını yapmıştı. Ancak Kamçı Çanakkale'den aday olarak gösterilmedi.

ESKİ VALİ KAMÇI ADAY GÖSTERİLMEDİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 il belediye başkan adaylarını daha açıkladı. Ankara Belediye Başkanı Ak Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zaman eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olurken, Kayseri’nin eski valisi Süleyman Kamçı ise Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmedi. AK Parti tarafından Çanakkale adayı olarak Ayhan Gider tercih edildi.
 
Eski Kayseri Valisi Kamçı, Çanakkale’de de valilik görevinde bulunmuş ve oradan bir ev almıştı. Kayseri’deki görevinin sonunda Çanakkale’yi sevdiğini bu nedenle de belediye başkan aday adayı olacağını duyurarak; “Aday adaylık başvurumu Çanakkale için yapacağım. 20 senedir Çanakkale’de evim var, zaten oraya yerleşecektim. Bu da vesile olmuş olacak” demişti. HABER: KAAN AKBAŞ