Kayseri'de 150 Kişilik Kadro Açıldı - Bu Alımı Kaçırmayın!

Çalışanlarına değer veren ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan Kayseri'nin değerli firmasından eleman alım haberi geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de 150 Kişilik Kadro Açıldı - Bu Alımı Kaçırmayın!

Çalışanlarına değer veren ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan Kayseri’nin değerli firması 150 kişilik kadro açtığını duyurdu. 

Kayseri Serbest Bölge’de dayanıklı tüketim malları üzerine (pişirici ve soğutucu ürünler) faaliyet gösteren firmada, kadın ve erkek 150 kişi işe alınacağını duyurdu. 

Eleman alımı yapacağını açıklayan firma vardiya usulü ve mesaili bir çalışma politikası izliyor.

Çalışanlarına pozitif ayrımcılık ve yan haklar sunan Sersim Firması, bu özellikleri ile iş arayanlar tarafından tercih edilen firmalar arasına giriyor.

Çalışanlarına kaliteli bir iş ortamı sunmayı amaçlayan firma; devamsızlığı bulunmayan, iş kazası kaydı olmayan, disiplin uyarısı ve cezası almayan çalışanlar için Bin TL’lik mükemmel çalışan ödülü veriyor.

Çalışanlarına yan haklar sunan firma, 6 aylık çalışma süresini tamamlayanlar için, Kurban Bayramı’nda 2 Bin TL prim, kasım ayında 3 Bin TL yakacak yardımı, eylül ayında eğitime devam eden her çocuk için ise bin TL eğitim ödemesi yapıyor. 

Bu Alımı Kaçırmayın!