BÖYLE GiTMEZ!

Devre arasına krizlerle giren ve dönüşte Başakşehir deplasmanında sezonun en farklı yenilgisini alan Kayserispor'da sorunların çözümü için olağanüstü hal ilan edildi.

BÖYLE GiTMEZ!

Yönetim yoğun tempoda...
Kayserispor’da geçmişin cezasının faturası ilk maçta çekildi. Yönetim, hoca ve oyuncu sorunlarıyla girilen ara dönemde üst üste artçı şoklar yaşanmıştı. Erol Bedir ve ekibi kriti k dönemde görevi kabul ederken, Sergen Yalçın’ı da takımın başına getirerek ilk adımı atmışlardı. Parasal kriz ise ikinci yarının başlamasına birkaç gün kala adeta tavan yaptı. Gelen transfer yasağı nedeniyle imza attırılan, anlaşılan isimlerin lisansı çıkartılamadı ve oynayamadılar. Bunun yanısıra cezalılar, milli takıma gidenler, mukavelesini feshedi gidenlerde eklenince lider Medipol Başakşehir karşısına büyük bir krizle çıkılmış ve alınan farklı yenilgi gerçeğin net görülmesine sebep oldu. Yönetim, takımı krizin içinde çıkarmak, ileriye dönük umutları yeşertmek için harekete geçti. Öncelik transfer yasağının kaldırılmasına verilmiş durumda. Hedef  Akhisar maçına yenileri yetiştirmek ve eksiklerin de dönmesiyle lige yeni bir başlangıç yapmak. 
Bedir: Gereken yapılacak..
Erol Bedir, bu zor süreçten alınlarının akıyla çıkmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. İlk maçta lider Medipol Başakşehir karşısında alınan yenilginin kendilerinide son derece üzdüğünü belirten Erol Bedir, “Nasıl bir durumda sahaya çıktığımız ortada. Elbette bu yenilgiye kılıf değil ama gerçekleride görmezlikten gelemeyiz. Bu zorlukları, bu sorunları bilerek geldik ama fazlasıyla karşılaştık eksiğiyle karşılaşmadık. Gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bunun böyle gitmeyeceğini bizlerde çok iyi biliyoruz. Önceliğimiz transfer yasağını kaldırmak. Anlaştığımız oyuncuların lisanslarını inşallah Akhisar maçına yetiştireceğiz. En büyük hedefimiz şuanda o. Anlaştığımız isimler var, görüştüğümüz isimler var. Bu şehre layık bir takım kuracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Başarı için ne gerekiyorsa yapacağız. Böyle gitmez ve bunu düzeltmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu şehir bir daha Başakşehir maçındaki tabloyla inşallah karşı karşıya kalmayacak”dedi.  
HABER: CELAL KÖSEDAĞ
FOTO: İHA