Kafayı kullanıyor!

Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu Karagümrük'ü elinden kaçırdı. Sarı-Kırmızılı takımda skor yükünü Portekizli futbolcular çekti. Carlos Mane ve Aylton Boa Morte ve Miguel Cardoso, Karagümrük maçında mükemmel futbol ortaya koydu. Boa Morte, ligin ilk yarısında olduğu gibi Karagümrük ağlarını yine boş geçmedi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kafayı kullanıyor!

Kayserispor’da, Portekizli futbolcular, haftaya damgasını vurdu.

Carlos Mane ve Aylton Boa Morte ve Miguel Cardoso, Karagümrük maçında mükemmel futbol ortaya koydu. Mane ve Morte gol atma başarısı gösterirken, Cardoso da yaptığı asist ile taraftarın büyük beğenisini kazandı. Aylton Boa Morte, geçtiğimiz hafta sonu da İstanbul’da Pendikspor maçında kafa golüyle takımına 3 puanı kazandıran golü atmıştı.

Kafayı kullanıyor!

Karagümrük'e karşı boş geçmiyor

Portekizli, Karagümrük maçında da yine kafa vuruşu ile harika bir gole imza attı. Sezon başında transfer edilen Boa Morte, her ne kadar da kaçırdığı gollerle eleştirilse de şu ana kadar attığı 8 golle takımına büyük katkı sağladı. Morte, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve 4-1 Karagümrük'ün kazandığı maçta da takımın tek golünü atmıştı.

Morte, Kayserispor formasıyla ilk golünü Hatayspor’a karşı atmıştı. Kasımpaşa, Adana Demirspor, Karagümrük ve Galatasaray maçlarında da gol atma başarısı gösteren Portekizli, gollerine Başakşehir, Pendikspor ve Karagümrük karşısında da devam etti. Kayserispor formasıyla 29 maça çıkan Morte, 8 gol, 2 asistle şu ana kadar takımın skor yükünü çekti.