Başkan Palancıoğlu 'Baro, Kayseri'deki huzur, güven ve birlikteliğin teminatı'

Kayseri Baro Başkanı Av. Cavit Dursun ve Baro yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oy oranı ile seçilen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Başkan Palancıoğlu 'Baro, Kayseri'deki huzur, güven ve birlikteliğin teminatı'

Melikgazi Belediyesi’nin her alanda ve mesleki grupta bir hizmeti ve yatırımı bulunduğunu belirten Kayseri Baro Başkanı Av. Cavit Dursun “Melikgazi Belediyesi kamu kurum ve kuruluşlara desteği ve öncülüğü ile bilinmektedir. Bu da topluma barış ve huzur olarak yansımaktadır. Örnek olarak ADLİ KALEM İŞLERİ meslek eğitim kursları ile hukuka katkı sağlamakta ve mesleki eğitime destek olmaktadır.“ dedi. Kayseri Baro Yönetimi’nin ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını bildiren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bugün huzur kenti, barış şehri ve güvenli şehirler arasında ismi geçen Kayserimizin bu durumu kamu kurum ve kuruluşların ortak, dayanışma ve paylaşımcı hizmetlerinden kaynaklanmaktadır. Bundan önce de olduğu gibi Kayseri Barosu ile eğitim ve kültür etkinlikleri düzenleyeceğiz.” 
 
“Yeni ilaçlama makineleri ile yaz aylarında daha seri ve etkin bir ilaçlama yapılacaktır”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni kiralanan ilaçlama makineleri ve yeni bir ilaçlama tekniği ile yaz aylarında daha seri ve etkin bir ilaçlama yapılacağını söyledi.
 
İlkbahar döneminde haşarat ile mücadele çalışmalarını başlatıldığını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, yine ilçe sınırları içerisinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlara ait binalarda talep edildiği takdirde ilaçlama çalışmasını yerine getirdiklerini belirtti.
 
Yeni ilaçlama makineleri ile daha etkin, verimli ve daha kısa sürede alan ilaçlama çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
 
"Kayseri şehir nüfusunun yarısına hizmet veren Melikgazi ilçesi olarak her geçen gün planlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyoruz. Bu amaç ile 5 adet yeni ilaçlama aracı kiraladık. Yeni alınan araçların arka tarafında 36 beygir gücünde 50 metre yatay ve mikro dozajlama ile ilaçlama yapabilen ilaçlama makinesi yerleştirdik. Araç üstü ilaçlama haznesi 360 derece dönebilmektedir. Yeni ilaçlama makineleri ile yol kenarlarında, park ve bahçelerdeki ağaçlar etkili bir şekilde ilaçlanacaktır. İlaçlama ile yaprak biti, ağaç sineği, örümcek ve kemirici böcekler imha edilmektedir. Dolayısı ile çevre sağlığı korunmaktadır."BÜLTEN