Anadolu kadınları el ele...

KAİSDER kadınlarının Kayseri'de ilk buluşması Kayseri Kadınlar Derneği Başkanı Aysun Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile oldu.

Anadolu kadınları el ele...

KAİSDER kadınlarının Kayseri'de ilk buluşması Kayseri Kadınlar Derneği Başkanı Aysun Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile oldu. Demek Başkanı Şahin, Kayseri'de dezavantajlı kadınların hayatına dokunmak için yola çıktıklarını söyledi. Hedeflerinin kadını dışarı çıkarmak olduğunu kaydeden Şahin özellikle meslek edindirmeye yönelik projeler üzerinde durduklarını söyledi. KAİSDER Başkanı Göknur Atalay ise KAİSDER olarak hikayesi olan kadınların biraraya geldiği bir oluşum olduklarını belirterek, bireysel girişimcilik yerine grup liderliği ile atılım yapılmasını önemsediklerini dile getirdi.  Atalay, bu bağlamda Kayseri Kadınlar Derneği ile paydaş olabileceklerini ifade etti. KAİSDER Heyetinde yer alan iş kadınları şöyle: KAİSDER Başkan Yardımcısı Şenay Özdemir, Meltem Koca, Zehra Hazer, Selma Ergen, Meral Önerci, Tülay Akın Ergincan, Ebru Öz, Sevilay İmre, Lale Ergün, ve Bahar Alban.

Kayseri'de buluştular...

Kaisder Ankara kadın işveren ve sanayiciler derneği Anadolu’nun iş kadınları ile buluşmak, ortak projeler yürütmek, yatırım yapabilecekleri alanlar ve konularla ilgili fikir alışverişinde bulunmak için bunun yanı sıra şehrin girişimci iş dünyasında ki kadınları ile tanışmak için Kayseri'yi ziyaret ettiler.

Ankara'da ve Türkiye'nin birçok şehrinde yatırımları ve bağlantıları olan uluslararası düzeyde de ihracat ve hizmet alanlarında büyük işler başaran Ankaralı başarılı iş kadınları Kayseri Kadınlar Derneği ile bir araya geldi

Her iki grubun amaçları yaptıkları faaliyetler projeler ve hedeflerinin konuşulduğu tanışma öğle yemeği ile başladı. Daha sonra birlikte Oran Kalkınma Genel Sekreteri ziyaretleri ve TOBB KGK'yi ziyaret eden iki sivil toplum kuruluşu tarihi Kayseri Mahallesi ile ziyaretlerine son verdi .

Kayseri Kadınlar Derneği başkanı Aysun Şahin'i yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Ankara İş Kadınları Kayseri de beklentilerinin çok üstünde bir kadın profili ile karşılaştıklarını dile getirerek Kaykadder yönetim kurulu üyeleri ile gurur duyduklarını ilettiler. Bundan sonraki yatırım ve projelerinde Kaykadder' i ortak olarak görmek istediklerini dile getirdiler.

Türkiye'nin enerji sektöründe tek kadın olan Kaisder Başkanı Göknur Atalay kendilerine gösterilen ilgi ve yakınlıktan dolayı Kayserili iş kadınlarına ve Kayseri Kadınlar Derneği Başkanı Aysun Şahin’e teşekkür ederek plaket sundu. Pastırma sucuk ve mantı almadan Kayseri'den ayrılmayan grup Sivas Valisi'nin misafiri olarak Sivas'a hareket etti. > Haber Merkezi