ADAY GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye personeli ile toplantı yaparak, çalışmaların aksatılmaması ve yatırımların zamanında yetiştirilmesi için talimat verdi ve 'aday olmuş gibi çalışacağız' dedi.

ADAY GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye personeli ile toplantı yaparak, çalışmaların aksatılmaması ve yatırımların zamanında yetiştirilmesi için talimat verdi ve “aday olmuş gibi çalışacağız” dedi.
 
Mart 2109’da yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’ın bu kararın açıklanmasından sonra belediyenin üst düzey yöneticileri ve personeli ile toplantı yaptığı öğrenildi. Çelik’in “alınan her kararda hayır aramak lazım. Bizim aramızda küslük, kırgınlık, dargınlık olmaz. Biz dava adamıyız ve verilen her görevi layıkıyla yapmaya gayret etmeliyiz” diyerek, hiçbir personelin alınan bu kararı sorgulamaması gerektiğini ifade etti. Ekip halinde birkaç yıldır var güçleri ile çalıştıklarını hatırlatan Çelik, “Aynı anlayışı bundan sonra da sürdürmenizi istiyorum. Belediyemizin işleri bundan önce aksamadığı gibi bundan sonra da aksamayacak. Hatta daha çok gayret gedeceğiz. Emaneti en iyi şekilde teslim etmek bize yakışan bir davranış olur. İşlerimiz aksamadığı gibi söz verdiğimiz yatırımları zamanında teslim etmek için de olağanüstü bir çaba harcayacağız” şeklinde konuştu. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışma arkadaşlarından seçim süreci boyunca da çok hassas davranmalarını istedi. Aralarına nifak sokmak isteyenlerin olabileceğini, buna fırsat verilmemesi gerektiğini anlatan Başkan Çelik, “Biz her türlü dedikoduya, fitneye karşı uyanık olmalıyız. Aramıza nifak sokmak isteyenlere de fırsat vermemeliyiz. Dedikodudan uzak durup, sadece işlerimize yoğunlaşmalıyız. Aday olup olmamamızı bir tarafa bırakıp, aday bizmişiz gibi çalışacağız” dedi. HABER MERKEZİ