7'Si Bi ARADA

Tranfser yasağnın kalkmasıyla yedi isim birden imza attı. Erkan Kaş, Güray Vural, Douglao, Efe Halil Özarslan, Hakan Aslantaş, Rajko Rotman ve Lawal, artık Kayserispor'da.

7'Si Bi ARADA

YEDİ GELDİ-ÜÇ GİTTİ!..
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Kayserispor, altı isimle kesin olarak anlaşmaya vardı. Bu oyunculardan dördü kiralık, üçü ise bonservisiyle birlikte transfer edildiler. Sivasspor’dan Erkan kaş, Medipol Başakşehir’den Rajko Rotman, Karabükspor’dan Hakan Aslantaş ile Osmanlıspor’dan Raheem Lawal, kiralık olarak gelen üç isim. Trabzonspor’dan Güray Vural, Boluspor’dan Efe Halil Özarslan ve Akhisar Belediyespor’dan Douglaos Ferreira ise bonservisiyle birlikte alındılar. Kayserispor’un her konuda anlaşıp mukavele imzaladığı bu yedi oyuncu, takımın İzmir’deki kampına katılıp çalışmalara başladılar.  Ara dönemde şuana kadar ise Prejuce Nakoulma, Srdjan Mijailovic ve Erkam Reşmen ayrılan üç isim oldular. 
YENİLER GÖREVE HAZIR...
Douglao, Erkan Kaş, Güray Vural, Efe Halil Özarslan, Rajko Rotman, Raheem Lawal ve Hakan Aslantaş, transfer yasağının kalkmasıyla yarın Akhisar’a karşı forma giyebilecekler. Yedi oyuncu da gelen müjdeli haberle rahatladılar. Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Asbaşkan Mehmet Çakmak Uyar, “Bu yedi oyuncu da artık bizimle bu yoldalar. Hem oyuncularımıza hem de kulübümüze hayırlı olsun. Kritik günlerde bize fayda sağlayacak isimler aldık.  Cheick Tiote (Newcastle United), Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş ile ilgili bir transfer girişimimiz yok. Zeki’yi istemiştik fakat Hakan’ı alınca bu transferden vazgeçtik. Akhisar maçı sonrası hocamızın isteği doğrultusunda yeni girişimlerimiz de olabilir”dedi.
 
HABER: Celal Kösedağ
FOTOLAR: Arşiv