Yolları İzmir'de kesişti

Kayseri'de 4 yıl Vali Yardımcılığı yapan Mehmet Sadık Tunç ile yine Kayseri'de uzun yıllar görev yapan Mustafa Şahin'in yolları İzmir'de kesişti. Tunç, İzmir Milletvekili Atilla Kaya ile birlikte İzmir'e atanan Mustafa Şahin'i ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Yolları İzmir'de kesişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos gece yarısı yayımlanan atama kararıyla Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Vali Yardımcılığı'na getirilmişti. Tunç, Kayseri’de görev yaptığı dönemde Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yapan Mustafa Şahin’i ziyaret etti. Şahin de, Tunç gibi İzmir’e atanmıştı. 

Uzun yıllar Kayseri’de Vali Yardımcılığı yapan Mehmet Sadık Tunç, ‘Kayseri’de beraber çalıştığımız İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mustafa Şahin kardeşimi milletvekilimiz Atilla Kaya ile birlikte ziyaret ettik. Başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı. 

Yolları İzmir'de kesişti

Tunç, 14 Mayıs seçimlerinde İzmir’de AK Parti’den aday adayı olmuştu. Mütevazi yapısıyla Kayseri’de vatandaş tarafından sevilen Tunç, 08 Ağustos 2019 tarihli ve 30856 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesiyle Kayseri’ye Vali Yardımcısı olarak atanmıştı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Kaymakamlık yaptığı sırada görevinden istifa ederek aynı ilçeden AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen, Tunç, seçimlerden sonra ise Buca Kaymakamı olmuş, ardından da Kayseri'de Kayseri Vali Yardımcısı olarak göreve başlamıştı.