Flaş! Kayserispor'un transfer tahtası açıldı!

Transfer yasağının kaldırılması için gece gündüz yoğun çaba sarf eden Kayserispor için heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kayserispor'un transfer tahtası açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Flaş! Kayserispor'un transfer tahtası açıldı!

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayserispor için müjdeli haberi vererek, transfer tahtasının açılacağı tarih olarak bugünü işaret etmişti. 

Sarı kırmızılı takımın kapalı olan transfer tahtası ile ilgili bilgi veren Büyükkılıç, 'Kayseri’nin markaları var, Erciyes bir markamız, Kayserispor bir markamızdır. Allah’ın izniyle Salı günü transfer tahtası da açılıyor' ifadelerini kullanmıştı.

Kayseripor için müjdeli haber geldi, transfer tahtası açıldı. Yaşanan yeni gelişme Kayserispor taraftarını sevindirdi.

Öte yandan transfer tahtasının açılmasının ardından Kayserispor'un Galatasaray'da forma giyen Halil Dervişoğlu için sarı kırmızılı yönetime sözlü teklif yaptığı ve iletişime geçtiği iddia edildi.

Halil Dervişoğlu performansı 

Kariyerinde Sparta Rotterdam, Twente, Brentford, Burnley ve Galatasaray kulüpleri bulunan 24 yaşındaki forvet, bu sezon sarı kırmızılı formayla 5'i ilk 11, 19 maçta forma giydi ve 3 gol ile 1 asist yaptı.