Yerel seçim startını verdiler!

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun yerel seçim startını verdiklerini duyurdu. Coşkun, '7 ay sonra bir seçim var bu buluşma bizim için onun bir işaret fişeği olacak' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Yerel seçim startını verdiler!

Saadet Partisi Geleneksel Milli Görüş Buluşma programı kapsamında konuşan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun yerel seçim startını verdiklerini duyurarak, ‘7 ay sonra bir seçim var bu buluşma bizim için onun bir işaret fişeği olacak’ dedi. Coşkun, ‘Nasıl ki milletvekilini Ankara’ya gönderdiysek, inşallah Kayseri’de belediyeleri de alarak yeniden milli görüş belediyeciliğine Kayseri’yi kavuşturacağız’ ifadelerini kullandı.

Milli görüş ile tekrardan Kayseri’yi buluşturacağız!

Başkan Coşkun Kayseri’yi yeniden milli görüş belediyeciliğine Kayseri’yi kavuşturacaklarını söylerken, yerel seçim startını verdiklerini duyurdu. Coşkun, ‘2023 yılında zorlu bir seçimi atlatıp buraya geldik. Bu zorlu seçimden önce 20 yıldır milli görüşü sindirdiklerini yok ettiklerini düşünenlere inat milli görüş bu seçimden büyük bir zaferle çıkmış oldu ve bugün mecliste en güzel şekilde milli görüşü temsil edecek. 60 yıllık, yarım asırlık milli görüşü yok etmek, budamak isteyenler aslında gövdenin çok daha güçlü olduğunu, milli görüşü gömdüğünü düşünenlerinin milli görüşün tohum olarak daha da güçlendiğini bugün bir kez daha görmüş oldular. Bizler her zaman ifade ettiğimiz üzere Milli görüş olarak, Saadet Partisi olarak hayra motor şerre fren olmak için her dönem doğruları hakkı ifade ettik bundan sonraki süreçte de en güçlü bir şekilde hem meclisimizde hem de her platformda hakkı haykırmaya yine devam edeceğiz. Bu buluşma bizim için önümüzde 7 ay sonra bir seçim var onun bir işaret fişeği olacak. Nasıl ki milletvekilini Ankara’ya gönderdiysek, inşallah Kayseri’de belediyeleri de alarak yeniden milli görüş belediyeciliğine Kayseri’yi kavuşturacağız. Bundan dolayı da bu 7 aylık süreç içerisinde, özellikle ilçelerimizde özel bir gayret bekliyoruz. İnşallah ilimizden de aynı gayreti göstererek Milli Görüş ile tekrardan Kayseri ilimizi buluşturacağız, tanıştıracağız’ diye konuştu.