Yeni Amatör Kulüp Kuruldu - Kayseri Amatör Futbol Haberleri

2023-2024 sezonunda Kayseri 2. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Ömür Spor Kulübü antrenörlük konusunda, birçok takımda oynamış ve son dönemlerde hocalık yapmış Eser Şengil ile anlaşma sağladı.

Yeni Amatör Kulüp Kuruldu - Kayseri Amatör Futbol Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri amatör liglere yeni bir takım daha katıldı. Ömür Spor Kulübü yeni sezonda 2. Amatör Küme'de mücadele edecek. Teknik ekibini kuran takım, transferlere de yakın zamanda başlayacak. 25 Şubat'ta başlaması planlanan lig öncesi Ömürspor tam kadro lige hazır hale gelmeyi planlıyor. Antrenörlük konusunda Eser Şengil ile anlaşan Ömürspor, Şengil'in yardımcılığına ise Osman Turan'ı getirdi. Samet Ayhan ise kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Ömürspor'dan yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu Kayseri 2. Amatör'de mücadeleye başlayacak olan takımımız teknik direktör olarak Kayseri'de birçok takımda forma giymiş ve geçen senelerde teknik direktörlük görevine başlamış olan Eser Şengil ile anlaşma sağlamış bulunmaktadır. Hocamıza hoşgeldin der görevinde başarılar dileriz. Hoşgeldin Eser Şengil" ifadelerine yer verildi. 

Yeni Amatör Kulüp Kuruldu - Kayseri Amatör Futbol Haberleri

Şengil'in yardımcılarını da açıklaran ekip, "2023-2024 sezonunda 2. Amatör'de mücadele edecek takımımız emin adımlarla lige hazırlanıyor. Teknik direktörümüz Eser Şengil ekibi kurmaya devam ediyor. Teknik direktör ESER ŞENGİL hocamızın talebi doğrultusunda Kayseri'de birçok kulüpte oynamış başarılı bir futbol dönemi geçirmiş olan Osman Turan  ile yardımcı antrenör olarak anlaşmış bulunmaktayız. Diğer taraftan yine Kayseri'de bir çok takımda oynamış ve futbol hayatı haricinde yine bir çok takıma sponsorluk yapmış, futbol camiasına kendini tanıtmış ve tanıtmaya devam eden Samet Ayhan ile kaleci antrenörlüğü konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Sayın hocalarımıza hoş geldin der başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.