Kürşat Açıkgöz

Sıra Melih Eymen'de

Kürşat Açıkgöz

YAKLAŞIK dört aydır süre gelen Kayseri Evlatlarına Sahip Çık Kampanyası’nda Kayseri Basını olarak yüzde ellilerde dahil olduğumuz SMA Hastası Hasan Çınar’ın kampanyası cuma günü itibariyle yüzde yüze ulaştı. 28 aydır süregelen kampanyayı yüzde 84’te devralan elim sende platformu yine SMA gönüllerinin desteği ile 5 günlük bir zaman diliminde kampanyayı yüzde yüze tamamladı.
Bu sürecin başından bugüne kadar emeği geçen parası nasip olan herkesten Allah razı olsun. Rabbim maddi imkanları tamamlanan Hasan Çınar evladımıza tez zamanda şifa versin. İnşallah onu da aramızda gülüp koşup oynarken görürüz.
 

Şimdi sıra Melih Eymen’de!
Melih Eymen’nin de kampanyasına yüzde otuzlarda dahil olmuştuk. Bugün itibariyle kampanya yüzde 64 seviyesinde. Kısa sürede de Eymen’in tedavisi için ihtiyaç olan paranın toplanmamsı gerekiyor.
Bugüne kadar başka Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekilimiz Baki Ersoy olmak üzere; evlatlarını yalnız bırakmayan Kayseri protokolü, önde gelenleri ve hayırseverleri ile Kayserili hemşehrilerimiz bundan sonrada evlatlarını yalnız bırakmayacaktır.
Bizler de basın mensupları olarak bu işin duyurulmasında ve takibinde üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Hasan Çınar’ın kampanyasını tamamlamak elim sende’ye nasip oldu, inşallah Melih Eymen’in kampanyasını tamamlamakta vicdanlı, dürüst ve hayır sahibi yöneticilerimize ve hemşehrilerimize olur diye ümit ediyoruz.
Bu kapsamda isim isim uzun sürer ama hassasiyet gösteren vekillerimiz, belediye başkanlarımız, siyasilerimiz, oda başkanlarımız, rektörlerimiz, STK temsilcilerimiz, basın mensuplarımız ve velhasıl Kayseri’nin önde gelenleri ile yapacağımız istişareler sonucu yeni adımlar atacağız.


Bu süreçte benim aramamdan mesaj atmamdan sıkılan büyüklerimiz, biraz daha sabrederse, sonucu kısa sürede almamız an meselesi olabilir. Bizler çünkü kimseden para istemiyoruz, hayır yapmaya vesile olmaya davet ediyoruz. İmkanları Allah rızası için bu hayır işlerinde kullanmaları için çağrıda bulunuyoruz.
Ailelerin ve gönüllülerin yükü ağır, hastalık amansız. Her geçen gün ilerliyor.
Acılar içinde kalan bir evladımız daha var. Onu yalnız bırakmamız olmaz.


Bu sebeple Valimiz Gökmen Çiçek’ten ve Başkanımız Memduh Büyükkılıç’tan ricamız, şehrin her yerini kısa süreliğini afiş ve billboardlarla kapatıp, sosyal medya ve mesaj sistemlerinden düzenli çağrı yapıp, gerekirse Cuma günü vaazda bu evladımızdan bahsettirip kalan yüzde 36’lık kısmı tamamlamak için kamuoyu oluşturmaları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işin peşini bırakmamalarıdır.
Be vesile ile evlatlarımızın elinden tutan herkesten Allah razı olsun. Allah da onların ve neslinin elinden tutsun.
Allah kimseyi çaresizlikle sınamasın.
Bir şehrin imtihanında vize tamamlandı. Şimdi sıra finalde. Sıra Melih Eymen'de...
Kul bittim der, Allah yettim der. 
Allah rızası için bu işi bitirelim. 
Haydi Kayseri Evladımıza sahip çıkalım...

Yazarın Diğer Yazıları