Kürşat Açıkgöz

İman varsa imkân da vardır

Kürşat Açıkgöz

Öncelikle “Evlatlarına sahip çık Kayseri” çağrısına gönülden destek verip sahiplenen herkese çok teşekkür ediyorum. “İman varsa imkân da vardır” diyerek rakamları gözümüzde büyütmeden çıktığımız bu yolda bir şehrin istediği takdirde tek vücut olduğunu gördük.
Hiçbir siyasi kaygı gütmeden gecemize katılan, destek veren herkesten ayrı ayrı Allah razı olsun. Öyle bir geceydi ki; herkes adeta hayırda yarıştı. Rabbim birlerini bin etsin. 
İnşallah bu gece ilkiydi umut ederiz ki; kısa sürede yapacağımız çalışmalar ve destekler ile bir aya kalmadan Melih Eymen ve Hasan Çınar’ın tedavisi için gerekli olan parayı toparlayacağız.
Sağolsun, şehrimizin Valisi Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç el ele vererek kampanyaya omuz verdi, güç verdi. Yine Milletvekili Baki Ersoy Ankara’dan çıkıp gelerek dün olduğu gibi bugünde maddi manevi yanımızda yer aldı. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki “Siz toparlayın” eksik kalırsa hallederiz sözü verdi. Yine Bakanımız Taner Yıldız “Ankara’dan müdahiliz gereken yapılacak” diyerek güç verdi. Milletvekilimiz Dursun Ataş, “Yanınızdayım” dedi.
Femaş 100 bin lira ile kampanyayı başlattı. Öksüt Madencilik 100 bin ile kapattı.
Kıymetli büyüğüm amcam Abdullah Keskinkılıç 1 milyon lira ile hayırda yarıştı. Yine hemşerimiz hayırsever işadamı Süleyman Çetinsaya 500 bin, şehrimizin öncüsü KCTEAŞ 500 bin, hayırsever işadamı Ziya Eren 200 bin lira ile destek verdi. Yahyalılı hayırsever işadamlarımızdan kıymetli büyüğümüz Ahmet Koyuncu ve çocukları 200 bin, namı-diğer “Hacı Baba” küçük Ahmet Koyuncu Amcam da 70 bin lira, Özkoyuncu Madencilik 40 bin lira ile kampanyamıza destek verdi. 


Gecenin sürprizi Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanımız Hüseyin Okandan’dan geldi. Gecede mütevazi davrandı ama “Allah hem kendinin hem de yenge hanımın gönlünün muradını versin” sabah 250 bin lira ile “hem elini hem yüreğini” taşın altına koydu. Yine Kocasinan bereketi oldu. Mütevaziliği ile bildiğimiz Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar gece konuşmadı ama oda 100 bin lira ile evlatlarına sahip çıktı. Avrupa’daki hemşerilerimiz bu yarışta geri kalmadı. İl dışındaki hemşerilerimizde bu yarışta yerini aldı. Ülkücü Şehitler için paralar bağışlandı. Rahmetli Veli Altınkaya Amcam adına da evlatları gereğini yaptı. 


Geceye katılan siyasi parti İl Başkanlarımız Sebati Ataman, Hakan Satılmış, Önder Narin, Adnan İncetoprak herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. İlçe Başkanlarımız tam kadroydu. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik gecede yerini aldı. Eski Ocak Başkanları Selim Gümüş, Aytaç Gezici, Serdar Turan hepsi gönlünü ortaya koydu. Alperen Ocakları da o gece evlatlarını yalnız bırakmadı. Türk Kadınları Derneği, Veremle Savaş Derneği hepsi ama hepsi oradaydı. Yarın daha detaylı yazacağım bugünlük kusura bakmayın.
Katılan oda başkanları, il müdürleri hepsinin gönlü Varolsun. Özellikle Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Teltik, İş Kur Müdürümüz Ayşe Ak, Gençlik Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı bizleri yalnız bırakmadı. Rektörlerimiz Fatih Altun, Kurtuluş Karamustafa Allah yokluklarını vermesin.
Hayırsever işadamımız amcamız Saffet Arslan 100 bin, şehrin abisi Atom Karınca Başkan Memduh Büyükkılıç 100 bin, OSB’nin çiçeği burnunda gönlü güzel başkanı Mehmet Yalçın yönetimi ve şahsı adına 100 bin, medarı iftiharımız TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu 100 bin ki; yönlendirdiği birçok isim var, Yine Mehmet Saçmaçı ağabeyimiz 100 bin, Haseki Bakanımız 100 bin, Gönül insanı Emniyet ve güvenliğimizin emanetçisi İl Emniyet Müdürümüzü Kamil Karabörk emniyet teşkilatı adına 50 bin, Yayla kardeşler Mehmet Yayla ve Mustafa Yayla 50 bin, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kazım Yücel 50 bin, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanımız yüreği geniş başkanım Ali Yavuz Şehit aileleri ve gazilerimiz adına 30 bin, İşadamı İsa Gün 50 bin, Karadeniz Balıkçılık 50 bin, Senan Kurt 100 bin, Hayırveser işadamı Nevzat Tiryakioğlu 100 bin, KESOB Başkanı Şeyhi Odakır namı diğer “Şıhı usta” toplamda 60 bin, Erkan Fazlıoğlu 50 bin, SMA gönüllüsü Esin İnciroğlu Hanımefendi Vedat İnciroğlu ağabeyimizin kızı 100 bin, Ali Kavaklıoğlu’nun evlatları Lufian Mağazası Betül Kavaklıoğlu 25 bin ağabeyi Kaoğlu İnşaat Hakan Kavaklıoğlu 50 bin, Erkut İnşaat Erkut Korkmaz 50 bin, önceki 50 binin üstüne Avenir İnşaat İbrahim Arık 50 bin, Kapalı Kale başkanı Ahmet Dirgenali 150 bin, daha önce canlı yayında 20 bin lira bağışlayan Valimiz Gökmen Çiçek’ten artı 30 bin, Hak-İş adına Serhat Çelik 50 bin, Öz Taşıma iş 25 bin artı 10 bin Öz Ağaç iş 25 bin, Memduh Başkan’ın ağabeyi İsmet Büyükkılıç 25 bin lira evlatlarına sahip çıktı. 
Liste uzun 50 lira verende var, aylık emekli maaşını verende. Okul harçlığını verende var, staj parasını verende. Hele muhtarlarımızı gecenin şovunu yaptılar. Hayırda yarıştılar. MHP teşkilatları kendi içinde hayırda yarıştı. 3 gün önceki canlı yayında MHP Kocasinan 120 bin, MHP Melikgazi 100 bin, Adnan İncetoprak 100 bin, İl Başkanlık divanı 100 bin, Tomarza, Hacılar, Talas, Bünyan, Özvatan, Pınarbaşı, gibi tüm ilçe başkanlıkları ile KAÇEP toplamda MHP teşkilatları 500 bin lirayı evlatlarına bağışladılar.
Belediye Başkanlarımız Mustafa Yalçın, Memduh Uzunluoğlu, Halit Demir, Esat Öztürk, Özkan Altun, Bilal Özdoğan, Mehmet Cabbar, Ayhan Arslan onlarda oradayadı. Palancıoğlu başkan yurt dışında olduğu için katılamadı ama herhalde finali Cenab-ı Allah ona nasip edecek. 
Anlatacak o kadar çok güzellik yaşandı ki; isimleri yazmaya yarın devam edeceğim. Unuttuklarımın affına sığınıyorum. Küçük büyük demeden katkı sunun herkesten Allah razı olsun. Allah hayır kapılarını açsın.
İnşallah kampanyayı tamamlayıp Melih Eymen ve Hasan Çınar’ı tedaviye göndermeyi nasip etsin. Şifa bulsunlar inşallah. Bu vesile ile kampanyaları bu noktalara getiren asıl kahramanlar SMA gönüllülerine tekrar teşekkür ediyorum. Kampanyaya destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Uzak yakın demeden bizleri o gece yalnız bırakmayan dostlara teşekkür ediyorum. Ekranları başında bizleri destekleyen izleyicilerimize teşekkür ediyorum. 
Hep beraber bitireceğiz inşallah…


 

Yazarın Diğer Yazıları