Vekil Sayın Bayar Özsoy açıkladı: O ilçelere müjde!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy Yeşilhisar ve İncesu ilçelerine müjdeyi verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Vekil Sayın Bayar Özsoy açıkladı: O ilçelere müjde!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ilçelere müjdeyi duyurdu. Özsoy sosyal medyadan yaptığı müjdeli duyuruya göre, Develi 2. Merhale Projesi kapsamında yer alan 136,300 dekar sahanın sulanması için inşa edilen 2,500 mm çapındaki çelik boru hattının ikinci aşama inşaatına başlanacak.

Proje kapsamında, km:28+250'den sonra iki kısma ayrılan boru hattının birinci kısmı olan "Develi Ovası Sol Sahil Sulamaları İkmali 3. Kısım (Gümüşören Barajı) (Doğu Hattı)," DSI Bölge Müdürlüğü tarafından 21 Aralık 2023 tarihinde ihale edilmiş ve ihale süreci tamamlandıktan sonra inşaatına başlanacak.

Bayar Özsoy, bölge halkı ve çiftçiler adına önem arz eden bu yatırımın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan DSİ Genel Müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Yeşilhisar ve İncesu ilçelerinde tarımsal verimliliği artırması beklenen proje, bölge ekonomisine olumlu etki sağlayacak.