Varsa yoksa Trabzon - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 37 puanla 14. basamakta yer alıyor. Sarı-Kırmızılı takım, 33. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u ağırlayacak. Kartal Kayra Yılmaz cezasını tamamladı. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde...

Varsa yoksa Trabzon - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da Duckens Nazon, son oynanan Adana Demirspor maçında kesik yedi.

Haitili, 9 maç sonra yedek kaldı. Yerine oynayan Stephane Bahoken de beklentilere yanıt veremedi. Forvet hattında yaşanan bu kısır dönem, takımın başarısına olumsuz yansıdı. Son oynanan 5 maçta sadece 1 gol atılması teknik direktör Burak Yılmaz’ı da zora soktu.

Genç çalıştırıcı, kara kara bu olumsuz tabloyu döndürmek için düşünüyor. Son oynanan Adana Demirspor maçında da gol atamayan Kayserispor’da, bu hafta sahasında Trabzonspor karşısında patlama bekleniyor. Sakatlıklar ve kart cezaları genç çalıştırıcının elini kolunu bağlarken, yeni transferlerin verimsizliği de başlıca sorun oldu. Kayserispor, Trabzonspor engelini kayıpsız aşarak, üzerindeki kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor.

Kartal Kayra cezasını tamamladı

Çalışmalarına ara vermeden başlayan Sarı-Kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Kartal Kayra Yılmaz, dönüyor. Genç oyuncu, Trabzonspor maçında forma giyebilecek. Duckens Nazon, Kayserispor formasıyla çıktığı 11 maçta 2 gol atarken, 6 puana direkt katkısı oldu. Yeteri kadarıyla pas alamayan Haitiliden de bu hafta patlama bekleniyor.

Varsa yoksa Trabzon - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Trabzonspor maçı cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak!

Kayserispor, bugün dinlenecek, yarın Trabzonspor hazırlıklarına devam edecek. Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 20 Nisan Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak. Ligin ilk yarısında Trabzon deplasmanında oynanan maçı Kayserispor 1-0 kazanmıştı.