Türkler hakkında ilginç bilgiler

Yapılan bir sosyal medya paylaşımında Türkler hakkında ilginç bilgilere yer verildi. Kayserili vatandaşlar bu haber sizi gülümsetecek. Sosyal medya paylaşımında hangi ilginç bilgilere yer verildi? Detaylar haberimizde…

Türkler hakkında ilginç bilgiler

Pratik ve kıvrak zekasıyla ün salmış Türk vatandaşlarının geçmişten günümüze geleneksel hale gelmiş davranış ve ifadeleri bulunuyor.

Bu davranışlardan yararlanılarak bir sosyal medya hesabından Türkler hakkında ilginç bilgilerin yer aldığı sosyal medya paylaşımı yapıldı. Bu sosyal medya paylaşımı vatandaşlar arasında dikkat çekti. Kayserililer bu haber sizi gülümsetecek. Bakın Türkler hakkında neler söylenmiş. İşte detaylar;

Türk insanı taksiye binince yolu değil taksimetreyi takip ediyor.

Çay doldurmak için ayağa kalkmış birini gören Türk insanı, çayı yarıda bile olsa boğazının yanmasını göze alıp, çayı hızlıca bitirip ‘Bana da doldur!’ diyor.

Türk insanı gariptir. Camı silip ayna gibi oldu diyor. Aynayı silip cam gibi oldu diyor.

Siz diş ağrısından kurtulmak için çenesine kurşun sıkan birisini duydunuz mu? Evet bu olay Türkiye’de yaşandı ve adam hayatını kaybetti.

Türkler hakkında ilginç bilgiler

Koltuk seçerken bir hafta boyunca istediği rengi arayan ve koltuğu alınca da üzerine örtü örten kişiye Türk kadını denir.

Türk insanı evde bir odanın ampulü patladığında onun yerine az kullandığı bir odanın ampulünü takar.

Çorapların kirlenip kirlenmediğini burnuna götürerek kısa süreli koklamak Türklere özgü bir davranıştır.