Vali Vurdu Gol Oldu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayserispor'a ve şehrin gençliğine desteğiyle takdir topluyor. Öğrencilerin spora yönlendirme amacıyla başlattığı projeler meyvelerini veriyor. Vali Çiçek, binlerce öğrenciyi Kayserispor maçına getirerek, gençleri hem spora yönlendirmeyi, hem de kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Vali Vurdu Gol Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, göreve geldiği 480 günlük süre zarfında, adeta arı misali çalışıyor. 
Şehrin huzuru, güvenliği ve yaşanabilirliği için gece gündüz çalışan Vali Çiçek, Kayserispor’a ve amatör spora da büyük önem veriyor. Kayserispor’u kendi memleketinin takımı gibi sahiplenen Vali Çiçek, son olarak, yine gönüllere dokundu. Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına adeta bir baba gibi çalışan Vali Çiçek, gelecek nesillere Kayseri ve Kayserispor sevgisini aşılamak için çok büyük bir projeye imza attı. 

Binlerce öğrenci tribünde yerini aldı

Şehrin dört bir yanında yaşayan öğrencilere Kayserispor’u sevdiren Vali Çiçek, öğrencileri stadyuma getirdi. Binlerce öğrenci Kayserispor’un, Başakşehir ile oynadığı maça davet etti. Öğrenciler de Vali Çiçek’in bu davetine icabet etti. İlçe Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri de Vali Gökmen Çiçek’in bu projesine büyük bir hassasiyetle katıldı. Vali Çiçek’in bu hamlesi ‘Vali vurdu gol oldu’ yorumunu da beraberinde getirdi. Vali Çiçek’in bu projesiyle birlikte Kayseri’de yaşayan tüm öğrenciler Kayserispor maçlarına gelecek ve şehrin takımını destekleyerek, spora yönlenecek. 

Vali Gökmen Çiçek'in sırrı da ortaya çıktı

Öğrencileri ve gençleri kötü insanlardan uzaklaştırmak adına, adeta bir akıl hocası gibi önderlik eden Çiçek, gelecek nesillere Kayseri ve Kayserispor sevgisini aşılamak adına kapsamlı bir proje gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek’in, daha önce görev aldığı şehirlerde ne kadar fazla sevildiği bir kez daha ortaya çıktı. 

Vali Vurdu Gol Oldu

Kayseri'de yaşayan tüm gençler, bu projeyle birlikte Kayserispor’u destekleyerek, sporla iç içe bir geleceğe adım atacak. Kayserispor maçını izleme fırsatı bulanan öğrenciler, Vali Gökmen Çiçek'e, bu imkanı sağladığı için teşekkür etti. Öğrenciler, 'Sayın Valim sizi çok seviyoruz' diye de özel bir pankart hazırladı. 

Bizler de Kayseri Anadolu Haber olarak şehrimizin huzur, güvenliği ve sosyalliği için var gücüyle çalışan Vali Gökmen Çiçek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.