Vali Gökmen Çiçek, İncesu'da Vatandaşlarla Buluştu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İncesu İlçesi'ni ziyaret ederek, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Vali Çiçek, çay ocağında gerçekleşen buluşmada vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Vali Gökmen Çiçek, İncesu'da Vatandaşlarla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Kayseri’ye geldiği günden bu yana vatandaşın her türlü sorunu ile birebir ilgilenen Vali Çiçek’in bu kez durağı İncesu oldu. Beraberinde Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile birlikte İncesu İlçesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla çay ocağında buluşan Vali Çiçek’e yoğun ilgi vardı. Birebir vatandaşla sohbet eden Vali Çiçek, sorunlarını dinledi. 

Vali Gökmen Çiçek, İncesu'da Vatandaşlarla Buluştu

İncesulu vatandaşlar, Vali Çiçek'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Vali Çiçek, her zamanki gibi samimiyetiyle vatandaşın gönlünde taht kurdu. Ziyaret, İncesu halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.