Vali Gökmen Çiçek, 'Allah ayaklarına taş değdirmesin'

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi 29. Dönem Mezunlarını verdi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek POMEM mezuniyetine katıldı. Vali Gökmen Çiçek, Polis Meslek Yüksek Okulu mezunlarına 'Allah ayaklarına taş değdirmesin' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Vali Gökmen Çiçek, 'Allah ayaklarına taş değdirmesin'

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi 29. Dönem Mezunlarını verdi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek POMEM mezuniyetine katıldı. Vali Gökmen Çiçek, Polis Meslek Yüksek Okulu mezunlarına; 'Allah ayaklarına taş değdirmesin' dedi. 

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde düzenlenen, 29. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Mezuniyet Törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, il protokolü ve polis adaylarının aileleri katıldı.

Vali Gökmen Çiçek, 'Allah ayaklarına taş değdirmesin'

Türk Milletinin huzur ve güvenini sağlamaya, hukukun üstünlüğünü gözeterek vazifelerine başlamak üzere yemin etmiş ve görevini layıkıyla yerine getirecek 29. Dönem POMEM mezunları bugün eğitimlerine veda ettiler.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek X isimli sosyal medya platformundan POMEM mezunları ile ilgili paylaşımda bulundu.

Çiçek; 'Bugün 551 kahramanımız Kayseri polis okulundan mezun olarak milletimizin huzuru için bayrak için vatan için büyük bir yolculuğa çıktılar.Memleketimiz dört bir yerindeki görev yerlerine giden polislerimiz önce Cenab-ı Hakka sonra milletimizin sinesine emanetler. Allah ayaklarına taş değdirmesin.' dedi.